Capcom valotti Dead Rising 4:n lisäsisältösuunnitelmia: luvassa minigolfia ja aikarajoja / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Capcom valotti Dead Rising 4:n lisäsisältösuunnitelmia: luvassa minigolfia ja aikarajoja

20.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Dead Rising 4

Capcom on paljastanut suunnitelmiaan joulukuun 6. päivä ilmestyvän Dead Rising 4 -zombihurvittelun lisäsisällön tiimoilta. Kausipassin hintaan sisältyy näillä näkymin ainakin kolme laajennusta.

Stocking Stuffer Holiday Pack noudattelee perinteisempää linjaa uusilla aseilla ja kostyymeillä. Tuopa paketti muassaan myös liudan uusia zombityyppejä ja ajoneuvoja.

Super Ultra Dead Rising 4 Minigolf taas loikkaa astetta mielikuvituksellisempiin sfääreihin. Kilpailullinen moodi tarjoaa neljälle pelaajalle 18 reiän verran Dead Rising -tunnelmin ryyditettyä reikäpalloa. Mailojen virkaa hoitaa Frank Westin zombintappovälineinä tutuksi tullut monipuolinen välineistö.

Dead Rising 4: Frank Rising taas tuo takaisin aiemmista peleistä tutun aikarajan. Tartunnan saaneen Frank Westin täytyy löytää lääke zombivirukseen tiukan aikarajan puitteissa. Homma ei ole helppo, sillä ihmisiin ei ole kinkkisessä tilanteessa luottaminen. Suunnitteleepa armeija räjäyttävänsä koko Willametten taivaan tuuliin, jotta elävistä kuolleista päästäisiin eroon kertaheitolla.

Jouluisiin tunnelmiin sijoittuva Dead Rising 4 julkaistaan aluksi pc:lle ja Xbox Onelle. Mahdollinen PlayStation 4 -versio voi olla luvassa, kunhan Microsoftin vuoden yksinoikeus päättyy joulukuussa 2017.

PelaajaHD esitteli vastikään reilun kymmenminuuttisen Gamescom-messuilla taltioitua Dead Rising 4 -pelikuvaa. Videon voi katsella täältä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taas tätä lisäsisällöstä huutelua jo ennen peliä...

Mitä itse peliin tulee: DR oli ensimmäisen osan aikaan kiinnostava, koska teki jotain uutta. Toinen osa oli parempi mutta jo siinä alkoi vähän väsyttää sama kaava. Kolmannen osan ostin joskus ja vieläkin se on korkkaamatta kun on aina jokin kiinnostavampi teos hypännyt edelle.

Tämän kautta ei haittaa yhtään että jos on exclu-vankina Onella, koska voin hyvillä mielin pelailla muuta kamaa (mieluusti sen aiemman osan myös) ja ostaa sitten taas valmiimman version PS4:lle kuten Rise of the Tomb Raiderin suhteen. Ja omistan silti siis myös tosiaan tuon Onenkin, se ei vain ole tässä sukupolvessa se ykköskonsoli minulle.

Käyttäjän Vesgu kuva
Vesgu

Kolmonen oli mitä mainiointa viihdettä joten sen perusteella uskalsin jo tämän ennakkotilata...=)! Omalla listallani yks vuoden odotetuimmista peleistä!