Uutinen: Call of Duty: Modern Warfare Remastered laajenee loppukuusta maksullisesti

07.03.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Call of Duty: Modern Warfare Remastered on saamassa tässä kuussa maksullista lisäsisältöä. Maaliskuun 21. päivä Activision julkaisee klassikkopelin ehostettuun versioon Variety Map Packin, joka lisää siihen noin 15 eurolla neljä uutta karttaa ja tarjoaa ostajilleen kymmenen harvinaiseksi lupailtua supply drop -pakettia.

Uudet kartat ovat Call of Duty 4:ään aikoinaan myöskin lisäsisältönä julkaistut kentät Killhouse, Broadcast, Creek ja Chinatown. Aiemmin joulukuussa peli sai myös kuusi lisäkarttaa, joita Activision tuolloin jakeli kaikille pelin omistajille kuitenkin ilmaiseksi.

Uusi maksullinen karttapaketti on herättänyt hämmennystä Call of Duty -yhteisössä, sillä Modern Warfare Remastered ei ole vieläkään saatavilla itsenäisenä tuotteena. Ainut keino päästä siihen käsiksi on ollut Call of Duty: Infinite Warfaren erikoisversioiden kautta. Sen lisäksi siis, että pelin pelaajakuntaa on jo aiemmin rajattu keinotekoisesti, voisi uusi karttapaketti hajottaa nyt kyseisen joukkion vieläkin pienempiin osiin.

Lähde: PlayStation Store, NeoGAF

4 kommenttia

08.03.2017 09:14
Activision sahaa omaa oksaansa aika tehokkaasti..cod taitaa vihdoinkin kupsahtaa. MW remasted olisi ollut varmaan myynti valtti jos olisi tullut erikseen ja annettu olla ns kunnon remasted ja vain paikkailtu ongelmia nyt se on lähinnä vitsi.
Picture of Billet
08.03.2017 12:21
Kappas johan sanoin silloin kun kävi ilmi tämän sisältävän vain 10 karttaa, että maksullisena rahastuksena tulee myöhemmin loput. Ei ollut kyllä kovin vaikea veikkaus kyseessä. Toivottavasti ahneelle tulee paskanen loppu.
Picture of gurgi
08.03.2017 13:30
Lainaus käyttäjältä gurgi
Kappas johan sanoin silloin kun kävi ilmi tämän sisältävän vain 10 karttaa, että maksullisena rahastuksena tulee myöhemmin loput. Ei ollut kyllä kovin vaikea veikkaus kyseessä. Toivottavasti ahneelle tulee paskanen loppu.


Mahtaakohan seuraava "ylläri" olla se, että kyseinen peli julkaistaan kuitenkin erikseen jossain vaiheessa kaiken lisäsisällön kanssa taas täydellä hintalapulla itsenäisenä pelinä?
Picture of Provenmental
08.03.2017 13:48
Lainaus käyttäjältä Billet
Activision sahaa omaa oksaansa aika tehokkaasti..cod taitaa vihdoinkin kupsahtaa.

Itse ostan vain Treyarchin tekemiä Codeja. Saa yleensä parasta vastinetta rahalle, eikä tarvitse joka vuosi ostaa uutta.
Picture of Bleach90