Call of Duty: Modern Warfare Remastered laajenee loppukuusta maksullisesti / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Call of Duty: Modern Warfare Remastered laajenee loppukuusta maksullisesti

7.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Call of Duty: Modern Warfare Remastered on saamassa tässä kuussa maksullista lisäsisältöä. Maaliskuun 21. päivä Activision julkaisee klassikkopelin ehostettuun versioon Variety Map Packin, joka lisää siihen noin 15 eurolla neljä uutta karttaa ja tarjoaa ostajilleen kymmenen harvinaiseksi lupailtua supply drop -pakettia.

Uudet kartat ovat Call of Duty 4:ään aikoinaan myöskin lisäsisältönä julkaistut kentät Killhouse, Broadcast, Creek ja Chinatown. Aiemmin joulukuussa peli sai myös kuusi lisäkarttaa, joita Activision tuolloin jakeli kaikille pelin omistajille kuitenkin ilmaiseksi.

Uusi maksullinen karttapaketti on herättänyt hämmennystä Call of Duty -yhteisössä, sillä Modern Warfare Remastered ei ole vieläkään saatavilla itsenäisenä tuotteena. Ainut keino päästä siihen käsiksi on ollut Call of Duty: Infinite Warfaren erikoisversioiden kautta. Sen lisäksi siis, että pelin pelaajakuntaa on jo aiemmin rajattu keinotekoisesti, voisi uusi karttapaketti hajottaa nyt kyseisen joukkion vieläkin pienempiin osiin.

Lähde: PlayStation Store, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Activision sahaa omaa oksaansa aika tehokkaasti..cod taitaa vihdoinkin kupsahtaa. MW remasted olisi ollut varmaan myynti valtti jos olisi tullut erikseen ja annettu olla ns kunnon remasted ja vain paikkailtu ongelmia nyt se on lähinnä vitsi.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kappas johan sanoin silloin kun kävi ilmi tämän sisältävän vain 10 karttaa, että maksullisena rahastuksena tulee myöhemmin loput. Ei ollut kyllä kovin vaikea veikkaus kyseessä. Toivottavasti ahneelle tulee paskanen loppu.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä gurgi

Kappas johan sanoin silloin kun kävi ilmi tämän sisältävän vain 10 karttaa, että maksullisena rahastuksena tulee myöhemmin loput. Ei ollut kyllä kovin vaikea veikkaus kyseessä. Toivottavasti ahneelle tulee paskanen loppu.

Mahtaakohan seuraava "ylläri" olla se, että kyseinen peli julkaistaan kuitenkin erikseen jossain vaiheessa kaiken lisäsisällön kanssa taas täydellä hintalapulla itsenäisenä pelinä?

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus käyttäjältä Billet

Activision sahaa omaa oksaansa aika tehokkaasti..cod taitaa vihdoinkin kupsahtaa.

Itse ostan vain Treyarchin tekemiä Codeja. Saa yleensä parasta vastinetta rahalle, eikä tarvitse joka vuosi ostaa uutta.