Call of Duty: WWII on myyntimenestys yhteysongelmista huolimatta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Call of Duty: WWII on myyntimenestys yhteysongelmista huolimatta

9.11.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Call of Duty: WWII on myyntimenestys yhteysongelmista huolimatta

Viime viikolla julkaistu Call of Duty: WWII on ollut jälleen melkoinen rahasampo julkaisija Activisionille.

Activisionin tiedotteen mukaan Call of Duty: WWII on myynyt julkaisunsa yhteydessä kaksinkertaisen määrän edellisvuonna julkaistuun Call of Duty: Infinite Warfareen verrattuna. Pelin julkaisumyyntien kerrotaan kivunneen puoleen miljardiin dollariin, joka on Activisionin mukaan enemmän kuin Thor: Ragnarok- ja Wonder Woman -elokuvien avajaisviikonloppujen tuotot yhteen laskettuna. Lisäksi pelin kerrotaan tehneen PlayStation 4:n digitaalisten latausten ennätyksen julkaisupäivänään.

Call of Duty: WWII:n suosio näkyi myös negatiivisella tavalla julkaisuviikonloppuna. Pelin verkkoinfrastruktuuri ei kestänyt suosion taakkaa, vaan kehittäjät joutuivat kytkemään osan pelin verkkotoiminnoista pois päältä. Normaalien toimintojen odotetaan palaavan lähiaikoina.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä tuo nyt yllätys ole että COD myy älyttömiä määriä huonoimmillaankin mutta näillä julkaisijoilla toki on eri määreet mikä on hyvä myynti ja mikä ei. Yllätyksenä tuskin tuli myöskään se että siirtyminen perinteisempään sotimiseen boostasi kiinnostusta ja myös myyntejä.

Itse olen edelleen Battlefield-miehiä ja tässä kiinnostaisi korkeintaan kampanja, sillä samanlaista yhden miehen showta tuo näyttää olevan kuin aina ennenkin. Kaiken lisäksi tuntuu pikaisella katsauksella olevan yhä sitä ADHD-meininkiä. Toki sitä tältä kai odotetaankin ja tärkeintä tuntuu olevan tappojen määrä per minuutti.

Tuo että olen BF-miehiä ei myöskään tarkoita että olisin senkään pelisarjan suhteen kauhean aktiivinen. Ennen BF1:stä pelailin Bad Company 2:sta ja 1943:sta. Tuo BF1:kin on nyt ollut pitempään tauolla vaikka tosi mukavaa menoa olikin noiden kahden muun mainitsemani tavoin. Aika menee silti pääosin yksinpelien parissa. Siihen liittyen muuten BF1:ssä oli todella mukavat minikampanjat, joita olisi voinut tulla vaikka lisäosina lisääkin.