Broly ja Bardock vahvistuivat Dragon Ball FighterZin lisäsisältötaistelijoiksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Broly ja Bardock vahvistuivat Dragon Ball FighterZin lisäsisältötaistelijoiksi

17.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bardock ja Broly ovat kaksi ensimmäistä Dragon Ball FighterZiin matkalla olevaa lisäsisältötaistelijaa. Bandai Namco on paljastanut kaksikon japanilaislehti V Jumpin tuoreimmassa numerossa.

Lehti on jo ennakkoon esitellyt kevyesti hahmojen tehokkaimpia erikoisiskuja. Brolyn osalta tätä edustaa tämän kohtalaisen ikonin Gigantic Meteor -energiahyökkäys. Bardock vuorostaan pääsee iskunsa kunniaksi muuttumaan hetkellisesti super saiyan -muotoon hyökkäysanimaation ajaksi.

Kaksikon paljastuminen mukailee löytöjä, jotka pelaajat tekivät FighterZin tiedostojen joukosta pelin julkaisun aikoihin. Samaiset löydöt ovat vihjailleet, että muut peliin luvatut kuusi lisähahmoa voisivat olla Zamasu, Vegito, Cooler, Android 17 ja perusmuodossaan taistelevat Goku ja Vegeta.

Julkaisuajankohtaa tai kappalehintaa uusille hahmoille ei ole annettu. Parhaillaan Bandai Namco myy peliin kuitenkin 35 euron kausikorttia.

Lähde: GematsuRyokutya2089, ShonenGamez

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Broly on pornoa. Se myy vaikka siinä ei ole tarinan häivääkään.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Oikeastaan vain Cooler on hahmo, jonka lisäämisestä olen innostunut. Loput ovat liian.. odotettavia, normaaleja, tai jo pelissä toisen hahmon mukana.