Borderlands 2:sta julkaistaan virtuaalitodellisuusversio / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Borderlands 2:sta julkaistaan virtuaalitodellisuusversio

10.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
10

Gearbox Software on paljastanut Borderlands 2:n virtuaalitodellisuusversion.

Borderlands 2 VR vie pelaajat Pandoran maailmaan räiskimään ja keräämään kasapäin aseita. Pelin virtuaalitodellisuusversio sisältää alkuperäisen pelin tutut neljä hahmoluokkaa erikoiskykyineen, mutta sisältöä on myös sovitettu virtuaalitodellisuuskakkuloille. Pelaajat pystyvät esimerkiksi hidastamaan aikaa ja liikkumaan sekä ohjaintatteja että teleporttausta hyödyntämällä. Borderlands 2 VR on myös pelisarjan aiemmista osista poiketen pelattavissa ainoastaan yksinpelinä.

Borderlands 2 VR julkaistaan PlayStation VR:lle 14. joulukuuta. Gearbox ei ole toistaiseksi vahvistanut pelin ilmestymistä muille virtuaalitodellisuusalustoille.

Lähde: Gearbox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Nättiä. PSVR:lle on kyllä paukannut laadukasta julkaisua nyt viimeaikoina.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Nämäkin pelinkehehittäjät olisivat voineet keskittyä siihen borderlands3sen tekoon no jos gearboksilla kerran menee niin hyvin niin antaa mennä vaikkakin 6vuoden ajan on tullut pelkkää kuraa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus taistelujake

Nämäkin pelinkehehittäjät olisivat voineet keskittyä siihen borderlands3sen tekoon

Enemmän ihmisiä yhden pelin parissa ei ole automaattisesti hyvä asia, varsinkin kun rooleja menisi saletisti päällekäin. Mieluummin tekevät VR-käännöksiä kuin että porukka pyörittäisivät peukaloita tai lentäisivät pihalle. Puhumattakaan siitä, että tämän kokoisille yrityksille ei ole välttämättä kauhean kannattavaa muutenkaan laittaa kaikkia munia siihen kuuluisaan yhteen koriin,

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

OHO :O Kuulostaa tosi mielenkiintoselta. Toivottavasti tukee AIM ohjainta, ja jos tukee niin myös vasurit osattaisiin ottaa huomioon

Käyttäjän menu kuva
menu

Onkohan vielä yksikään puhtaasti VR peli myyny miljoonaa

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Jos on lähellekään yhtä toimiva VR-käännös kuin Skyrimin kohdalla, niin tästä saa paljon iloa irti. Etenkin jos tässä on tuki Aim-ohjaimelle.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Ei nyt enään tätä. Voisivat tehdä jotain uutta välillä eikä veivata näitä vanhoja romuja.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob
Lainaus menu

Onkohan vielä yksikään puhtaasti VR peli myyny miljoonaa

Tuskin, kun vain PSVR on myynyt yli pari miljoona yksikköä. Valitettavasti porttaukset, AA ja indie-pelit ovat ainoat joita on mitään järkeä VR:lle tällä hetkellä tuoda. Tosin noissa kahdessa jälkimmäisessä se pelimekaniikkojen kehitys yleensä tapahtuukin.

Käyttäjän Minte kuva
Minte
Lainaus Bloob

Valitettavasti porttaukset, AA ja indie-pelit ovat ainoat joita on mitään järkeä VR:lle tällä hetkellä tuoda.

Ei, vaan simulaattorit. Ajo ja lento. Niihin VR sopii parhaiten ja niissä veikkaisin VR-laseja myös käytettävän pitkäikäisemmin. Monilla simulaattorifoorumeilla heijastuu simulaattoripelejä kohtaan nykyään asenne "no VR support = no buy". Niin immersiivisenä ja oleellisena asiana sitä jo pidetään.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tämän luettuani hankkiuduin pikimmiten PS VR -ostoksille. En silti ole sokeasti innoissani; käytyäni äsken Borderlandsthegame-sivulla katsomassa trailerin pelistä, siinä oli ikävinä piirteinä värimaailma sekä Pre-Sequelin musiikki ja itseään täynnä oleminen. Borderlands 3:n kohdalla Gearbox ei tule pääsemään pettymyksen kuilun yli pienillä askelilla.