Blizzard ryhtyi vihjailemaan Overwatchin seuraavasta potentiaalisesta lisäyksestä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Blizzard ryhtyi vihjailemaan Overwatchin seuraavasta potentiaalisesta lisäyksestä

22.06.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Blizzard on julkaissut Overwatchin virallisella Twitter-tilillä mysteerisen videon, jonka epäillään vihjailevan seuraavan uuden sankarin, kartan tai mahdollisesti tapahtuman olevan tuloillaan.

Videolla nähdään pelimaailman kaupungin yksittäinen seinä, jossa on useita julisteita mainostamassa muun muassa Lucion konserttia, Lunar Colonya, eri eläimiä sekä omniceja herjaava No Bots -teksti.

Twiitin saatesanoina olivat puolestaan: "tyyntä ennen myrskyä."

Videon tarkkaa tarkoitusta on saadun infon perusteella vaikea päätellä. Pelisarjan taustatarinaan tutustuneille omnicsien vastustajia on paljon Britanniassa, joten kyseessä saattaisi olla uusi Englantiin sijoittuva kartta. Toisaalta julisteissa näytettäisiin vihjailevan myös samaan ohjelmaan, jonka avulla luotiin Winston. Yhden tällaisen eläimen paljastettiin karanneen Lunar Colonyyn sijoittuvan kartan yhteydessä.

Yksi mahdollisuus on myös se, että video vihjaa seuraavaa tapahtumaa. Ihmisten ja omnicsien välinen epäpura on ollut kantava teema pelin taustatarinassa, ja muun muassa Omnic Crisis on nähty aiemmin osana pelattavaa tapahtumaa.

Overwatch on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.