Blanka sähköistää viimein Street Fighter V:n – tältä näyttää klassikkohahmon uusi tuleminen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Blanka sähköistää viimein Street Fighter V:n – tältä näyttää klassikkohahmon uusi tuleminen

12.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Klassinen Street Fighter -taistelija Blanka ei ole enää pitkään vitkuttelemassa Street Fighter V -debyyttinsä kanssa. Uudella trailerilla Capcom on vahvistanut, että Amazonin eriskummallinen taistelija ilmestyy pelin hahmovalikoimaan 20. helmikuuta.

Uudella videolla saadaan tietysti näyte myös Blankan viimeisimmistä taistelutaidoista. Tuttuun malliin hahmolta sopii odottaa jälleen monenlaisia sähköpohjaisia iskuja, minkä lisäksi tämä tykkää pöyrähdellä vauhdilla vastustajansa päälle. V-Skill-kykynä Blanka käyttää hyödykseen väistöliike Coward Crouchia, kun taas tämän V-Triggerit auttavat tehostamaan tämän pyörimisarsenaalia.

Blanka kuuluu osaksi Street Fighter V:n kolmannen kauden hahmotarjontaa. Aiemmin kyseisen kauden hahmoista julkaisun on saanut jo Sakura. Muita tulevia hahmoja ovat ovat vanhat tuttavuudet Cody ja Sagat sekä uudemmat mäiskijät Falke ja G.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

No alkaahan tämä viimein kehittyä peruspelivaiheen ohikin nyt. Aikaisemmilla lisäyksillä siis vasta saatiin asiat yleisellä julkaisutasolla kuntoon.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89
Lainaus ELTP

No alkaahan tämä viimein kehittyä peruspelivaiheen ohikin nyt. Aikaisemmilla lisäyksillä siis vasta saatiin asiat yleisellä julkaisutasolla kuntoon.

Kyllä v****tais jos olis ostanu tän alunperin siihen 60-70€:n hintaan. Tän piti olla Capcomin paluu inhimillisempään bisnesmalliin. Sen sijaan vuosittaisilla Season Passeilla lypsetään kansaa kuin lehmiä mm. uusien hahmojen ja kenttien avulla. Joo tiedän, Fight Moneylla saa ostettua ja läpäläpä, mutta rahen saanti on niin naurettavan hidasta ja haastavaa, (Arcade Modesta ei saa lainkaan, Survival Modessa "yllättäen" viimeiset vastustajat aivan naurettavan vaikeita jo Easyllä) että en tiedä kuka selväjärkinen tähän ryhtyisi. Tämä peli on vihdoin siinä kuosissa, jota se olisi pitänyt olla jo julkaisussa. Ja hintakin vain 40€!

EDIT: halvimmillaan 32€ näemmä. Lisäksi mukana tulee latauskoodin muodossa Season 1 ja 2:sen sisältö. Eihän tuu vedätetty olo, eihän?