Black Desert Onlinen uusin hahmoluokka lahn esittelee tappavan kaunista balettiaan uusilla trailereilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Black Desert Onlinen uusin hahmoluokka lahn esittelee tappavan kaunista balettiaan uusilla trailereilla

14.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Pearl Abyss on julkaissut pari uutta traileri MMORPG:nsä Black Desert Onlinen uudesta hahmoluokasta, lahnista.

Uusilla videoilla esitellään ennen kaikkea hahmoluokan näyttävää animointia sekä tämän taisteluissa käytettäviä tappavia erikoisliikkeitä.

Toistaiseksi vain korealaisille julkaistu lahn on viimeisin massiivimoninpeliin saapunut uusi hahmoluokka. Hahmo saapunee myös länteen myöhemmin, joskin studio ei ole antanut vielä sen tarkempaa aikataulua päivitykselle.

Uuden hahmoluokan lisäksi peliin ollaan lisäämässä myös kokonaan uusi pelialue, Dreegan, jonka lupaillaan olevan rikas paikallisen lohikäärmepopulaation suhteen.

Black Desert Online on saatavilla pc:lle. Xbox One -versio ilmestyy myöhemmin tänä vuonna, minkä lisäksi myös PlayStation 4 -versiosta on vihjailtu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Jumalauta. Onko tällässiäkin MMORPG:ejä? O_O En muista ikinä nähneeni. Hitto, tätähän pitäisi päästä testaamaan. En tosin tiedä istuuko MMORPG pelaaminen omaan tyyliin kummoisesti, mutta itse pelimekaniikka tuntui olevan aika cool.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us
Lainaus JayeizH

Jumalauta. Onko tällässiäkin MMORPG:ejä? O_O En muista ikinä nähneeni. Hitto, tätähän pitäisi päästä testaamaan. En tosin tiedä istuuko MMORPG pelaaminen omaan tyyliin kummoisesti, mutta itse pelimekaniikka tuntui olevan aika cool.

Itse aloitin ko. pelin muutama viikko sitten ja tämä on todellakin Korealainen morppi hienolla toimintaelementillä. Eli itse mättäminen on todella tyydyttävää ja kaunista, mutta sitä saakin sitten tehdä paljon. Siis todella paljon. Suurin osa tehtävistä on luokkaa "tapa noita x määrä", ainoastaan hakattava kohde vaihtuu välissä. Itseäni tuo ei haittaa, sillä tällaiselta peliltä haenkin vain aivot narikkaan mättöä.

Lisäki maailma on todella kaunis ja musiikki tuo seikkailun fiilistä. Samoin pidän siitä, että pelissä ei ole minkäänlaista pikamatkustusta, eikä omaa mounttiakaan voi kutsua minne tahansa, vaan se pitää hakea sieltä, mihin sen jätti. Tulee kiinteämpi suhde omaan koniinsa ja oikeasti tulee suunniteltua vähän missä järjestyksessä tehtävie tekeekään, ja milloin kannattaa lähteä jonnekin uuteen paikkaan harhailemaan, sen sijaan että kävisi kaupungissa vähän myymässä tavaroita jne. Tällä hetkellä peliin on helppo hypätä, sillä suurimmalla osasta servereitä on joku todella iso xp boosti käytössä, niin että levelöinti ja grindaus tapahtuu todella nopealla tahdilla. Itse olen reilun kymmennen tunnin pelaamisen jälkeen tasolla 48.