Battlefield 1:stä paljastui uusi easter egg -salaisuus – nyt kunnioitetaan kehuttua Pixar-leffaa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Battlefield 1:stä paljastui uusi easter egg -salaisuus – nyt kunnioitetaan kehuttua Pixar-leffaa

20.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Battlefield-yhteisö on onnistunut löytämään uuden salaisuuden Battlefield 1:n sisuksista. Osana peliin nyt maaliskuussa saapunutta They Shall Not Pass -lisäosaa siitä on löydettävissä taivaalla ilmapallojen varassa lentävä talo, joka vaikuttaisi olevan varsin selvä viittaus Pixarin Up - kohti korkeuksia -elokuvaan.

Salaisuuteen on mahdollista törmätä uuden lisärin Verdun Heights -kartassa. Talo ei tule tosin ihan vain itsestään esiin, vaan pelaajien on ensin ammuttava kolme kentästä löytyvää viinipulloa ja tuuliviiriä.

Ensimmäisenä salaisuuden perään pääsi Discord-ryhmä Battlefield Easter Egg. Esimerkin salaisuuden löytämisestä löytää ohesta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitäisi tämäkin peli aloitella jossain vaiheessa mutta ensin Horizon loppuun ja mahdollisesta Titanfall 2 vielä ennen ykkössotaa.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Ei kannata, sniput pilannut pelin ja meno v**un casual...

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen
Lainaus käyttäjältä -raffision-

sniput pilannut pelin ja meno v**un casual...

Haluatko avata tätä yhtään?

Tarkka-ampujat pc servereillä conquest -pelimuodossa eivät ainakaan ole mikään ongelma, jossei päättömänä juokse avoimessa maastossa suoraa linjaa. Lisäksi HC-serverit ovat olemassa, jos niistä tykkää.