Battlefield 1 -yökartta Nivelle Nights muuttuu ilmaiseksi lisuriksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Battlefield 1 -yökartta Nivelle Nights muuttuu ilmaiseksi lisuriksi

5.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Battlefield 1:een julkaistu ensimmäinen yökartta Nivelle Nights on tekemässä tuloaan kaikkien pelin omistajien saataville.

Kesällä julkaistu kartta on toistaiseksi ollut saatavilla vain pelin They Shall Not Pass -lisärin omistajille. Muutos tähän on tarkoitus tulla vielä näin marraskuun alussa, vaikkakaan tarkkaa ajankohtaa DICE ei ole ollut halukas sanomaan.

Nivelle Nightsin jälkeen Battlefield 1 on saanut sittemmin myös toisen yökartan nimeltään Prise de Tahure. Toistaiseksi DICE ei ole kertonut suunnitelmia sen tuomisesta kaikkien saataville.

Näin marraskuun aikana Battlefield 1:n Premium-kausikortin omistajat voivat valmistautua myös uuteen Operation Campaigns -pelityyliin. Siinä yhteen niputetaan kerralla useampia Operations-yhteenottoja uusien palkintojen kera. Ensimmäisenä tuloaan tekee Eastern Storm -kampanja, jossa yhteen on tuotu operaatiot Brusilov Offensive ja Red Tide.

Varsinainen Battlefield 1:n seuraava maksullinen lisäosa Turning Tides odottaa edelleen julkaisuaan joulukuussa. Luvassa siinä on uusia ajoneuvoja, tuore eliittiluokka, lisää varusteita ja tietysti uusia karttoja. Joulukuussa tarjolle saadaan ensin kaksi karttaa ja tammikuussa luvassa on vielä myös toinen parillinen karttoja.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Ei yksi kartta ainakaan meikäläistä innosta. Too little too late.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eikö riittäny pelaajamäärät? voi voi, miten ois että tulevaisuudessa mapit ilmaiseksi kuten Titanfall 2. Kyllä itteä sylettää varsinki uudessa Cod WW2, day1 yks mappi maksuvallin takana. Peli vielä ehottaa aina ekana pelejä siinä mapissa, terve :D

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Kaze88 Su, 11/05/2017 - 12:58

Eikö riittäny pelaajamäärät? voi voi, miten ois että tulevaisuudessa mapit ilmaiseksi kuten Titanfall 2. Kyllä itteä sylettää varsinki uudessa Cod WW2, day1 yks mappi maksuvallin takana. Peli vielä ehottaa aina ekana pelejä siinä mapissa, terve :D

Siis tämä mappi ei edes tavallaan kuulu kausipassiin, vaan oli vain extraa They Shall Not Passissa johon kuului jo 4 muuta karttaa, joten mitä ihmeellistä tässä on? Ja jos titanfloppiin vertaa, niin eiköhän tämä vedä ja tule vetämään niitä pelaajia paljon kauemmin puoleensa oli kausipassia tai ei.