Battle royale ei pelastanut pelistudiota – Radical Heights -kehittäjä Boss Key suljetaan / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Battle royale ei pelastanut pelistudiota – Radical Heights -kehittäjä Boss Key suljetaan

14.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

LawBreakers- ja Radical Heights -kehittäjä Boss Key Productions on sulkeutunut. Studion perustaja Cliff Bleszinski kertoi asiasta lyhyellä tiedotteella, jonka tämä julkaisi maanantaina henkilökohtaisen Twitter-tilinsä välityksellä..

– Lähdin neljä vuotta sitten luomaan maailmanluokan videopelistudiota ja palkkasin muutamia alan parhaimpia taitajia. He työskentelivät uupumatta tehdäkseen laatutuotteita, ja vaikka meillä oli ala- ja ylämäkiä, haluaisin uskoa, että meillä oli hauskaa näin tehdessämme. LawBreakers oli hyvä peli, joka ikävä kyllä epäonnistui saamaan tuulta purjeisiinsä. Viime hetken yrityksenä lähdimme luomaan omaa viritystämme valtavasta battle royale -genrestä Radical Heightsilla, joka sai hyvän vastaanoton, mutta teki liian vähän liian myöhään, Bleszinski kirjoittaa.

Viestissään Bleszinski kiittää kaikkia Boss Keyn tukijoita ja lupaa, että Radical Heightsin palvelimet pysyvät pystyssä vielä ainakin toistaiseksi. Mitä tulee Bleszinskiin itseensä, kertoo hän huilaavansa seuraavaksi perheensä kanssa, mutta toivoo vielä voivansa luoda jotain uutta. Pelit kun ovat pysyvä osa hänen elämäänsä.

Ennen Boss Keyn perustamista Bleszinski tunnettiin Epic Gamesin työntekijänä. Firman riveissä hän työsti muun muassa Jazz Jackrabbit-, Unreal- ja Gears of War -sarjaa. Gears of War 3:n jälkeen hän siirtyi eläkkeelle pariksi vuodeksi, kunnes hän laittoi Boss Keyn pystyyn yhdessä Guerrilla Gamesia aikoinaan perustamassa olleen Arjan Brusseen kanssa.

Lähde: Cliff Bleszinski (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Sinänsä sääli, mutta Radical Heights oli röyhkeä veto.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Surullisinta on se, että LawBreakers oli oikeasti hyvä peli. Tuo BR-peli nyt oli ensimmäinen niistä lukuisista uhreista, jotka tuota tulee yrittämään.