Batman: The Enemy Withinin seuraava episodi tuo seikkailuun fanien rakastaman superroiston / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Batman: The Enemy Withinin seuraava episodi tuo seikkailuun fanien rakastaman superroiston

14.09.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Telltale Games on paljastanut Batman: The Enemy Withinin ensi kuussa julkaistavan toisen episodin tuovan tarinaan mukaan sarjakuvista tutun pesäpallomailaa kanniskelevan Harley Quinnin.

Studio ilmoitti samassa yhteydessä myös vaivihkaa siirtäneensä toisen episodin julkaisupäivää tuonnemmaksi. Alkujaan jakson odotettiin ilmestyvän jo 26. syyskuuta, mutta uudeksi julkaisupäiväksi on ilmoitettu 3. lokakuuta.

Toinen tuotantokausi jatkaa viime vuonna käynnistynyttä seikkailua, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan sekä Batmanilla että tämän alter egonaan, Bruce Waynena. Tänä vuonna käynnistynyt toinen tuotantokausi asetteli päähenkilön mielten mittelöön Riddlerin kanssa.

Batman: The Enemy Within julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja mobiilialustoille 3. lokakuuta.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Vaikuttaa hyvältä tää Batmanin toinen kausi, taidan kuitenkin tällä kertaa malttaa odottaa, että kaikki jaksot on julkaistu ennen kuin hommaan itselleni. Ja pakko muuten myöntää, että otsikko haiskahtaa hivenen klikinkalastukselta, mutta se kertoo vaan siitä miten kova taso Pelaajalla on otsikoinnissa kun tällainen pikku lipsahdus hyppää silmille :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Am To Us

- - taidan kuitenkin tällä kertaa malttaa odottaa, että kaikki jaksot on julkaistu ennen kuin hommaan itselleni.

Näinhän näissä aina on kannattanut tehdä. Tosin Telltale on nykyään tainnut petrata julkaisutahtiaan eikä jaksoja tarvi odotella samaan malliin kuin joskus, joten ehkä se tilanne ei nykyisin ole yhtä huono. Itse ostan nämä alesta, jos siis joku ei vielä tiennyt. Terveisiä vain sille, jonka nimeä en millään muista ja jota tuntuu nämä minun kommenttini kovasti häiritsevän. Backlogiakin on ja Anttilan konkurssista ostin kasan pelejä. Tulikohan siinä taas ne tärkeimmät :D