Barbaari-MMO sai väistyä: Conan Exiles kohosi kehittäjänsä myydyimmäksi peliksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Barbaari-MMO sai väistyä: Conan Exiles kohosi kehittäjänsä myydyimmäksi peliksi

5.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Selviytymisseikkailu Conan Exiles on kasvanut norjalaispelitalo Funcomin nopeimmin ja parhaimmin kaupaksi käyneeksi peliksi. Aikaisemmin sen myydyin peli on ollut massiiviroolipeli Age of Conan: Hyborian Adventures, joka myi ennen ilmaispeliksi siirtymistä kolmessa vuodessa 1,4 miljoonaa kappaletta.

Conan Exiles sai virallisen julkaisunsa konsoleilla ja pc:llä nyt toukokuussa. Tätä edelsi tammikuussa 2017 startannut early access -vaihe. Muita Funcomin pelejä ovat olleet esimerkiksi The Secret World ja kaksi ensimmäistä The Longest Journey -seikkailua.

Peli sai hiljattain maksullisen The Imperial East -lisäsisältöpaketin, joka toi siihen uusien rakennuspalikoiden ja varusteiden kaltaisia lisukkeita itämaisella teemalla varustettuna. Lisää vastaavaa on luvassa taas elokuussa, jolloin saataville tuodaan The Jewel of the West -paketti. Oheisesta kuvasta voi silmäillä sen antimia.

Ilmaisia päivityksiä on Conan Exilesiin edelleen myös matkalla. Tulevien viikkojen aikana peliin tuodaan mahdollisuus kesyttää itselleen hyödyllisiä lemmikkejä aina hämähäkkejä myöten. Lemmikit voivat toimia esimerkiksi vartijoina ja resurssien kanniskelijoina.

Lähde: Funcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se MMO oli kyllä yö ja päivä parempi peli.