Axiom Verge saapuu Nintendo Switchille lokakuussa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Axiom Verge saapuu Nintendo Switchille lokakuussa

13.09.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Tom Happin kehittämä metroidvania Axiom Verge on saanut virallisen julkaisupäivän Nintendo Switchille, jolle peli ilmestyy lokakuun alussa.

Kehittäjä paljasti julkaisupäivän Twitter-tilillään tehdyn kyselyn seurauksena ja ilmoitti pelin digitaalisen version ilmestyvän 5. lokakuuta. Fyysinen versio julkaistaan hieman myöhemmin, ja sen tarkempi julkaisupäiväjulkistus annetaan ”pian”.

Pelissä ohjataan tiedemies Tracea, joka herää rampauttavan onnettomuuden jälkeen muinaisesta futuristisesta maasta. Pelattavuus keskittyy metroidvanioille tyypillisesti seikkailuun ja toimintaan valtavassa sivulta kuvatussa maailmassa.

Axiom Verge julkaistaan Switchille 5. lokakuuta. Peli on jo saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle ja PS Vitalle.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Marraskuussa on ilmeisesti tulossa tuo pahviboksijulkaisu, joka on nimeltään Multiverse Edition.

IMAGE(https://www.nedgame.nl/afbeeldingen/nintendo-switch/cover/axiom-verge:-multiverse-edition-nintendo-switch_4747143771.jpg?1502949842)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Mikanes

Marraskuussa on ilmeisesti tulossa tuo pahviboksijulkaisu, joka on nimeltään [url=https://i.ytimg.com/vi/QHa_ERwJni4/maxresdefault.jpg]Multiverse Edition[/url].

[img]https://www.nedgame.nl/afbeeldingen/nintendo-switch/cover/axiom-verge:-multiverse-edition-nintendo-switch_4747143771.jpg?1502949842[/img]

Että minkä teit, pakko saada tuo valmiiksi hyllyyn komeilemaan vaikka ei ole edes itse konsolia vielä.

Edit: jaa se tulee myös kahdelle konsolille mitkä omistan. Kunpa olis hönyä ostaa kaikki neljä. PS4-versio se kai sitten on kin yksi pitää valita.