Assassin’s Creed Originsin alkuvuosi on antoisa pelaajille – laajennukset ja väkivallaton turistitila päivättiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Assassin’s Creed Originsin alkuvuosi on antoisa pelaajille – laajennukset ja väkivallaton turistitila päivättiin

17.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Ubisoft on paljastanut tarkat julkaisupäivät Assassin’s Creed Originsin tuleville laajennuksille sekä jo viime syyskuussa julkistetulle Discovery Tourille.

Ensimmäisenä Egyptiin palataan The Hidden Ones -laajennuksella, joka ilmestyy pelattavaksi jo ensi viikolla, 23. tammikuuta. Laajennus lisää uuden pelattavan alueen Siinain niemimaalla, jossa Bayek käy roomalaismiehittäjiä vastaan. Lisäksi Hidden Ones kasvattaa tasokaton 45:een, lisää uusia varusteita, aseita ja ratsuja.

Tammikuun maksullista laajennusta seuraa syyskuussa julkistettu väkivallaton ja ilmainen Discovery Tour -tila, joka poistaa pelistä taistelut sekä tarina- ja sivutehtävät. Sen sijaan pelaajat voivat tutkia pelin Egyptiä omassa rauhassa tai opastettujen kiertueiden mukana. Jälkimmäisille sisältöä tuovat historioitsijat ja egyptologit, jotka jakavat tietoutta aikakauden tapahtumista, kulttuurista ja arkisista tapahtumista Egyptissä.

Assassin’s Creed Originsin seuraava laajennus, The Curse of the Pharaohs, ilmestyy puolestaan 6. maaliskuuta. Tarinatehtävät vievät pelaajat tutkimaan Theban kaupunkia piinaavaa vitsausta, joiden aikana kohdataan kuuluisia historiallisia faaraoita ja Egyptin myyttisiä petoja.

Laajennus kasvattaa pelihahmon tasokaton 55:een sekä lisää uusia varusteita ja aseita, jotka on mallinnettu egyptiläisen mytologian pohjalta.

Assassin’s Creed Origins on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen AC, jonka pariin oikeasti haluaisi palata puhkipelaamisen jälkeen, ja tietenkin sellaisessa tilanteessa että ei ehdi, kun on aloittamatontakin peliä jonossa vaikka kuinka.

No, katsellaan arvioita ja fiiliksiä onko lisärit ostamisen arvoisia ja napataan jos löytyy hyvä hetki pelata Egyptiin.

Käyttäjän Minte kuva
Minte

Ensimmäinen AC josta en pitänyt yhtään.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ihan yhtä puuduttavaks kävi kun sarjan muutkin osat. Aikakautensa takia jakso pelata loppuun ja koska sivutehtävät oli tällä kertaa sentään jotain muuta kun copy/pastee. Oli jopa kitjotettu joku tarina aina niille. Mut ei niitäkään paljoo jaksanu.