Armored Warfaren tankkisodankäynti saapui PS4:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Armored Warfaren tankkisodankäynti saapui PS4:lle

12.02.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

My.comin panssarisotapeli Armored Warfare on saapunut PS4-pelaajien ulottuville.

Roolipeleistään tunnetun Obsidian Entertainmentin alun perin työstämä Armored Warfare julkaistiin alun perin pc:lle vuonna 2015. Kilpailullista moninpeliä ja yhteistyötehtäviä tarjoava ilmaiseksi pelattava verkkopeli on nyt saatavilla PS4:lle, joskin vain maksullisen Founder's Packin muodossa. PS4-pelaajatkin pääsevät Armored Warfaren pariin ilmaiseksi 20. helmikuuta.

Alkuperäinen kehittäjä Obsidian kehitti Armored Warfarea viime vuoteen saakka. Kalifornialaisstudion ja venäläisjulkaisijan yhteistyön päätyttyä pelin kehitys siirtyi internetjätti Mail.run käsiin.

Lähde: My.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Olen jo pitkään odottanut PS4:lle vastaavaa modernia tankkipeliä, joten lataukseen menee heti kun saa ilmaiseksi. War Thunder ja World of Tanks eivät houkuttele, koska molemmat ovat jämähtäneet kylmään ja toiseen maailmansotaan eikä kummassakaan ole panostettu PvE- eli yhteistyöpeliin. PC:llä Armored Warfare on jäänyt kokeilematta lähinnä ohjaintuen puutteen takia – minä kun en osaa ohjata mitään ajoneuvoja WASD-näppäimillä.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Tuli muutaman kerran pari vuotta sitten pelattua, kun oli betatestissä. Käytännössä oli silloin ainakin WoT, mutta moderneilla vaunuilla, mikä itsessään teki siitä paljon kiinnostavamman itselle. WoT ja War Thunderissa itseäni ainakin ärsyttää kuinka alkupään vaunut eivät kulje sitten yhtään. Pienikin mäki, niin kävellään. Ei vain jaksanut niiden kanssa tapella niin paljoa, että olisi ehkä mahdollisesti saanut jonkun menevämmän tykin alleen.

Valitettavasti tuolloin ainakin oli paljon ongelmia tasapainon kanssa.

Käyttäjän Ot1s kuva
Ot1s

Loistava peli kyseessä. Nopeat ajoneuvot tekevät pelaamisesta paljon taktisempaa ja mielenkiintoisempaa kuin wotin puskissa kyykkäily. Itse tuli pelattua paljonkin PC:llä aikoinaan mutta sitten sieltä loppui pvp-pelaajat kuin seinään. Pitää ehkä asentaa taas ja käydä kurkkaamassa onko väki palannut pelin pariin. PvE:hen kun kyllästyy muutaman session jälkeen..