Animeilmiö Attack on Titan palaa pelimuotoon kesällä – katso uusi toiminnantäyteinen traileri / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Animeilmiö Attack on Titan palaa pelimuotoon kesällä – katso uusi toiminnantäyteinen traileri

7.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Koei Tecmo on vahvistanut julkaisupäivän sen uudelle Titaanien sota -mangaan ja -animesarjaan pohjautuvalle toimintapelille. Virallisesti nykyisin Attack on Titan: Wings of Freedom -nimellä tunnettu peli saadaan Eurooppaan 26. elokuuta ja Pohjois-Amerikkaan neljä päivää myöhemmin.

Pelaamaan Wings of Freedomia päästään lännessä ennakkotiedoista poiketen PlayStation 4:n, PlayStation 3:n ja Vitan lisäksi myös sekä Xbox Onella että pc:llä. PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle peli saadaan sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa, kun taas muut versiot pelistä julkaistaan vain digitaalisesti.

Wings of Freedomin on kehittänyt japanilaistudio Omega Force, joka tunnetaan parhaiten Dynasty Warriors -sarjastaan. Pelikuvaa uutukaisesta on nähtävillä sen oheisella trailerilla.

Lähde: Koei Tecmo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Sarjan eka kausi oli kyllä loistava (nimim. jatkoa odotellessa). Peli kyllä kiinnostaa, mutta saa nähdä mihin hintaan tämän kehtaa hankkia. Jostain syystä ei vaikuta ihan 59,90e hintalapun peliltä. Japanissa tämä on ilmestynyt tosiaan jo helmikuussa ja saanut käsittääkseni varsin myönteistä arvosanaa parilta länkkäriarvostelijalta.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Melko lupavaalta näyttää! Eka kausi tuli katsottua jo aikoja sitten ja mangaa olen ostanut jokaisen suomennetun pokkarin mitä on ilmestynyt, vähän väliä pitää aina kauppareissuilla tarkistaa milloinkas seuraava ilmestyy :)

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Jep. Sarjaa hieman sivusta seuranneena täytyypi sanoa että lupaavalta näyttää peli joten hankintaan lähtee ehottomasti jos nalli napsahtaa. :P

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

olen tämän anime sarjan kaikki jaksot katsonut ja, voin sanoo et, tämä on hieno juttu et tästä tulee peli. mut en varmaan osta sitä heti, ja täytyyy katsoa sillo kuinka paljon se saa arvosteluissa pisteitä.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Toivottavasti saavat toimivan pelin aikaiseksi. Attack on Titan tribute gamesta riitti itselleni ainakin viihdettä muutamaksi iltaa, vaikka onkin melko askeettisen näköinen ja vaikeudeltaan melko brutaali.