Kauhuseikkailu Alien: Isolation sai julkaisupäivän / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kauhuseikkailu Alien: Isolation sai julkaisupäivän

29.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Viime tammikuussa julkistettu Alien: Isolation on saanut nyt virallisen julkaisupäivänsä. Segan toimesta peli kiikutetaan niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin lokakuun 7. päivä.

Julkaisupäivä varmistettiin Englannin Birminghamissa tänä viikonloppuna käynnissä olevassa EGX Rezzed 2014 -pelitapahtumassa. Paikan päällä peli oli kehittäjiensä toimesta esittelyssä lyhyen demon muodossa.

Alien: Isolationia on laittanut kasaan brittiläistä alkuperää oleva Creative Assembly. Kehittäjä on tunnettu toistaiseksi lähinnä Tota War -sarjastaan, mutta strategiagenren sijaan Alien: Isolation saapuukin täydentämään kauhupelitarjontaa. Se lähestyy genreään myös siinä mielessä mielenkiintoisella tavalla, että hurjan alien-lauman sijaan pelaajalle heitetäänkin vastaan vain tasan yksi xenomorph-hirviö.

Lähde: Alien: Isolation (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

tulee varmaankin hankittua.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Älkää nyt vain munatko tätä, ailienia on vedetty aivan liikaa lokaan viime aikoina Amerikan Uwe Bollin Paul W.S. Andersonin ja Colonial Marinesin toimesta. Näyttää hyvältä, mutta niin näytti myös Colonial Marines. Toivottavasti alien saisi vihdoinkin taas arvoisensa pelin.

Käyttäjän Core kuva
Core

Kauhupelit ei ole ihan se oma juttu, mutta ihan hyvältä vaikuttaa sellaisille, jotka genrestä enempi välittävät :P

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Älkää nyt vain munatko tätä, ailienia on vedetty aivan liikaa lokaan viime aikoina Amerikan Uwe Bollin Paul W.S. Andersonin ja Colonial Marinesin toimesta. Näyttää hyvältä, mutta niin näytti myös Colonial Marines. Toivottavasti alien saisi vihdoinkin taas arvoisensa pelin.

Samaa mieltä. Tässä ainakin on potentiaalia, ja se kuulostaa lupaavalta että tässä olisi satunnaisuutta, eikä pelkästään käsikirjoitettua putkea. Sekin on lupaavaa että peli on kuulemma siinä kunnossa että sen voi pelata jo nyt alusta loppuun läpi ja että tämä loppuaika käytetään vain hiomiseen ja säätämiseen niin ei pääse Segakaan pilaamaan tätä julkaisemalla väkisin puolivalmiina. Sanotaanko että en paljoa odota, mutta toivon sitäkin enemmän. :S

Käyttäjän Ribetsu kuva
Ribetsu

Pökäle, jota Colonial Marinesiksi kutsutaan jätti vuosi sitten sellaset arvet että tämä ei ansaitse tulla ennakkotilatuksi vaikka kuinka hypettäisivät. Kattoo sitten mitä arvostelut sanovat.

Käyttäjän jani kuva
jani

Taitaa mennä hankintaan. Eihän tällä studiolla ole mitää muuta samaa coloniel marinesin kanssa kuin lähdemateriaali.

Käyttäjän Ribetsu kuva
Ribetsu

Studiolla ei mutta julkasija sama. CM ****tti aikanaan sen verran pahasti että en ajatellut toistamiseen heittää rahojani etukäteen Segalle. Menee kyllä itselläkin hankintaan mutta vasta sitten kun pelin tasosta on jotain ihan oikeaa näyttöä ennakkohypen sijaan.