2D-lentopeli Luftrausers tykittää voittoa jo kolmen päivän jälkeen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

2D-lentopeli Luftrausers tykittää voittoa jo kolmen päivän jälkeen

22.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Kuluvalla viikolla julkaisunsa saanut Luftrausers on luokiteltavissa jo pelimenestykseksi. Hollantilaisen Vlambeerin kehittämä tuotos ehti olla saatavilla noin kolme päivää, kunnes se jo onnistui kehittäjiensä mukaan pääsemään omilleen ja kääntymään voitolliseksi peliksi.

Hyvin arcade-henkistä 2D-lentelyä tarjoava Luftrausers oli Vlambeerilla kehityksessä noin kaksi ja puoli vuotta. Kyseisenä aikana peli joutui käymään läpi muun muassa kiusallisen kloonauskiistan, kun graafista tyyliään myöten Luftrauseria mukaillut SkyFar-peli iskeytyi Applen App Storeen viime vuonna. Tilanne ei ollut uniikki Vlambeerin historiassa, sillä pienstudion kalastuspeli Ridiculous Fishing "inspiroi" aikoinaan myös muita kehittäjiä.

Luftrausersia voi kirjoitushetkellä pelailla niin PlayStation 3:lla, Vitalla, Windowsilla, Linuxilla kuin OS X:lläkin. Pelin julkaisijana toimi pienempiin peleihin erikoistunut Devolver Digital.

Jo aiemmin Ridiculous Fishingin ohella Vlambeer on tullut monille tutuksi varsinkin Super Crate Box -pelistään. Tällä hetkellä Alankomaissa kehitteillä on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli Nuclear Throne, joka on jo hankittavissa keskeneräisenä Steamin Early Accessin kautta.

Lähde: Vlambeer (Twitter), Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

Total Biscuitilla varmaan osansa myyntimenestykseen. Pitäisi itsekin ostaa kyseinen tekele.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

The funny thing is that now that I have my gaming rig all these worth playing games could run even on my 5 year old non-gaming laptop -.-...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

MIelenkiintoinen. Kaksi syytä miksi en osta: lukittu 30fps ja 4:3 kuvasuhde.

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Niinno... eipä näin yksinkertaisella pelillä paljoa vaadi päästä voitolle.

Käyttäjän Super Meat Boy kuva
Super Meat Boy (ei varmistettu)

Olisin jo ostanut Luftrausersin Ridiculous Fishing -pelin superfanina, mutta 30 ruutuun lukittu ruudunpäivitys käänsi Steamin kassalle ympäri. 144 hertsin näytön omistajana odotan jotain ihan muuta.