Pelaajacast 81: Missä naispelaajat luuraavat ja millainen peli syntyisi jos toimitus saisi 100 miljoonaa

15.02.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
5

Pelaajacast 81 keskittyy kuuntelijoiden kysymyksiin. Esittelyssä myös H-Townin kolme tuoretta numeroa, Pelaaja-, WoW- ja Pelaa!-lehdet.

Juttupiirissä mukana Valtteri Hyttinen, Janne Kaitila, Ville Arvekari, Janne Pyykkönen ja erikoisvieras Raakel Hämäläinen.

Keskustelu rönsyilee Sims 3:sta helikopterisimulaattoreihin, pelaaviin naisiin, World of Warcraftiin ja siihen, millaisen pelin toimitus tekisi sadalla miljoonalla.

0:00:27 Pelaajacast 81 alkaa.

0:10:14 Kysy Pelaajalta!

0:37:07 Janne & Janne Attack! Esittelyssä uusin WoW- ja Pelaa!-lehti.

0:44:27 Kysy Pelaajalta -osio jatkuu.

1:31:08 Finnish Game Awards ja kahden sankarin loppulätinät

Musiikki

Legacy Of The Wizard: 'Family Legacy'

Remixer: Level 99

http://unsung.ocremix.org/music.php
 

Kommentit

Käyttäjän Matoman kuva
Matoman

Naispelaajia ei ole paljoa mutta silti ovat voittaneet pirun monta kertaa Tiltin kilpailuissa..
100 miljoonaa? GTA V, mutta säästön vuoksi siinä käytettäisiin L.A. Noiren MotionScania ja muutenkin namuja graffoja oih <3

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Kaitila oli TILTIS woo \o/. Hyvä kästi.

Käyttäjän heppu kuva
heppu

Ei mitä apinointia. Kysy pelaajaa ei uutisoitu?

Käyttäjän Tri Telaketju kuva
Tri Telaketju

Kiitoksia! Mielenkiintoinen jakso! Valtterin tech-tietämys lämmittää kyllä tekno-friikin mieltä, eikä veikkosen huumorintajussakaan ole valittamista (Sims!).
Raakelin ääntä oli myös mukava kuunnella ja vaikken itse WoWia pelaakaan, pomotapon valmistelu -pätkä oli oikeinkin mielenkiintoista!

Napinaa: Kannattaa varmaan miettiä tuota lopetusta etukäteen, että kuka sen tekee jne. Nyt tuntui, että se ei ollut oikein "hanskassa".
No joo. Pieni miinus, loistavassa episodissa.

Pelaavat naiset/tytöt:
Pelejä ei todellakaan markkinoida kauniimmalle sukupuolelle, sillä tällä hetkellä on turvallisempaa tehdä pelit aikuisille miehille. Niistä ainakin tiedetään, että ne myy. MUTTA: lyön lasteni viikkorahoista vetoa, että se suuri tyttöjen verkkopeli on tulossa. Suurimmalle osalle ei tarvitse edes myydä mitään pelikonetta, sillä nykykonsoleita (XBOX 360/PS3) on myyty pyöreästi 100milj. kappaletta. Että kuka ensiksi ehtii koodaamaan 12+ tyttöihin yleisesti vetoavan verkkopelin, voittaa (tai no sama kuka sen koodaa, kun activision sen kuitenkin julkaisee..)

Käyttäjän Gohe kuva
Gohe

Kuuntelin tän joskus kolmelta aamuyöstä ja häätö varmaankin uhkaa. Nauroin niin hulluna tolle Valtterin sims-jekulle. Loistava casti! Ja Raakel <3