Pelaajacast 190 luvassa torstaiksi – lähetä kysymyksesi jaksoa varten! / PelaajaCastit / www.pelaajalehti.com

Pelaajacast 190 luvassa torstaiksi – lähetä kysymyksesi jaksoa varten!

24.04.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Pelaajacast 190 luvassa torstaiksi – lähetä kysymyksesi jaksoa varten!

Pelaajacast, tuo ajankohtaisen ja keskinkertaisen peliläpän kehto, saapuu uusimman jaksonsa kera tällä viikolla. Tiedossa on podcastimme 190. jakso, joka äänitetään näillä näkymin keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 27. huhtikuuta.

Videotaltiointi julkaistaan myöhemmin.

Luvassa on jälleen peruslöpinän lisäksi Kysy Pelaajalta -osio, jonne podcastin ystävät voivat lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla. Toivomme myös kommentteja jaksojen YouTube-videoinnista.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Toimituksen mietteitä juustoista. Mikä toimii parhaiten ja millaisiin tilanteisiin?

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Suomen Skyrim maakunnan Windhelm pääkaupunkiin a.k.a Ouluun ollaan avaamassa suomen ensimmäistä e-sport baaria nimeltään Spawn pint, joka aukaisee ovensa Fingersoftin pelikampuksella neljän päivän päästä. Olisiko vierailun paikka pelaajan toimitukselle kyseiseen mestaan?

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/maan-ensimmainen-e-urheilulle-pyhitetty-baari-avaa-oulussa-toukokuussa-ajatuksena-tehda-viihtyisa-koti-peliyhteisolle/755860/

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Esitin kysymykseni viimeksi liian myöhään, mutta ei se mitään, retroillaan:

Nauhoitatteko työaikana vai sen jälkeen? Millä nykyään nauhoitatte ja onko aina varalaitetta nauhoittamassa?

Käyttäjän Difool kuva
Difool

Mitä pitäisi tehdä?

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

Olen jo pitkän aikaa miettinyt ja ihmetellyt, että miksi pelifirmat eivät tee heiltä paljon toivottuja pelejä? Erityisesti näiden yleisesti rakastettujen pelisarjojen jatko-osien poissaolo hämmentää. Jos ja kun Half-Life 3 julkaistaan ja peli möisi ensimmäisenä päivänä sata triljoonaa kopiota, niin pelin julkaisemattomuus näin liiketoiminnan näkökannalta on täysin järjetöntä. Samaan aikaan sellaiset keskinkertaiset jätökset kuin Homefront saa jatko-osan. Ei ummarra. Niin ja missä on Portal 3? Whoot?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Kuinka moni katsoo Mr Robotin toisen kauden jaksoja Yleltä? 2010-luvun parhaimpia sarjoja?

Tuliko teille yllätyksenä, että Yle näyttää tätä laatusarjaa? Tiesittekö myös, että Mtv3 on näyttänyt Kohteen (Person of interest) kaikki kaudet. Isänmaan puolestakin (Homeland) näytetään jo kuudennen kauden jaksoja.
Kysynkin oletteko unohtaneet television jo siinämäärin, että ette enää tiedä mitä sieltä tulee? Vai oletteko tietoisia teeveen laatusarjoista, joita edes online palvelut eivät vielä näytä?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

1. Luen eri etiikan teorioita käisttelevään kokeeseen, ja aloin samalla ajatella etiikka ja erillaisia arvoja mitä esiintyy videopeleissä. Tämä voi kuulostaa hieman hassulta kysymykseltä, mutta miten pelissä esiintyvät arvot vaikkuttavat arvosteluun, tai saavatko ne vaikuttaa siihen ollenkaan? Jos peli toimii mekaniikoiltaan hyvin ja sitä on hauska pelata, mutta pelissä esiintyvästä dialogista ja arvoista voi päätellä, että sen on suunnitellut takapajuinen juntti, miten suhtauduttu siihen? Entä jos pelissä on moderneja liberaaleja arvoja mutta sen on pelimekaanisesti surkea? Pitääkö arvostelijan suhtautua niihin neutraalisti ja objektiivisesti?

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Playstation VRn omistajana tiedustelisin pelaajalehden kantaa VR peleihin. Lehdessä ei paljoa ole näkynyt kyseisen laitteen peliarvosteluja, vaikka pelejä on tullut tasaiseen tahtiin. Myönnettäköön, että kovin montaa suuren profiilin teosta ei ole vielä julkaistu.
Sopiiko toukokuun lehteen odottaa arvostelua PSVRn isommista nimikkeistä Farpointista tai Star Trek Bridge Crewsta?

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

"After 25 years.." ja muutama kupponen mustaa kahvia myöhemmin eräs TV-sarjahistorian pisimmistä cliffhangereista on vihdoinkin saamassa jatkoa. Millä mielin toimituksessa odotetaan ensi kuussa koittavaa paluumatkaa mysteeristäkin mysteerisempään Twin Peaksin pikkukaupunkiin; löytyykö joukosta sarjan faneja? :)

Mitä mieltä olette noin muuten jossain siellä taiteen, luovuuden ja hulluuden rajamailla seilailevan ohjaaja David Lynchin tuotannosta?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Pitäisikö muiden firmojen seurata capcomin jalanjäljissä ja julkaista remasteroituja kokoelmia nes,snes,ps1 yms. Klassikko peleistä?
Onko Pyykkönen palannut andromedan pariin päivitysten jälkeen?
Alien: Covenant, Spider-Man:Homecoming, The last jedi? Mikä on vuoden odotetuin leffa?

Kiitos pelaajacastin videomatskusta ja mahtavasta lehdestä. keep up the good work!