Pelaajacast 189 ääniaalloille torstaina – lähetä kysymyksesi keskiviikon äänitykseen! / PelaajaCastit / www.pelaajalehti.com

Pelaajacast 189 ääniaalloille torstaina – lähetä kysymyksesi keskiviikon äänitykseen!

10.04.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Pelaajacast 189 ääniaalloille torstaina – lähetä kuuntelijakysymyksesi keskiviik

Pelaaja-lehden ydintoimitus istahtaa jälleen tällä viikolla mikrofonin äärelle. Luvassa on Pelaajacastin 189. jakso, joka äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 13. huhtikuuta.

Mukana on Kysy Pelaajalta -osio, jonne kuulijat voivat lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla. Toivomme myös kommentteja jaksojen YouTube-videoinnista, joista muutama esimerkki alla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kommentit

Käyttäjän Dachar kuva
Dachar

Hei,

Kiitos viihdyttävästä castista, jota on ollut upea kuunnella ja fiilistellä pelejä (joita ei enää nykyään ehdi pelaamaan itse paljoakaan) ja niitä tunnelmia mitä hyvät pelit tuovat aina mukanaan. Itsekin pelailut aina 80-luvun alusta, aloittaen Philipsin VideoPac konsolilla ja siitä lähtien kaikella :)

Tähän liittyen, tunnelmoin itse tuossa Mass Effect alkuperäisen trilogian tunnelmaa (youtubesta) ja miten pelin hahmot ja valinnat menivät syvälle karvaisen miehen tunteisiin, scifi saippuaoopperalla on aina paikka sydämmessäni. On vauhdikkaita ja viihdyttäviä pelejä ja on pelejä jotka saavat tuntemaan surua, iloa ja ahdistustakin.
Kysymyksenä toimitukselle, mitkä pelit ovat teillä parhaiten menneet tunteisiin? Onko muistoja mitkä vieläkin saa hymyilemään tai sykähdyttävät ratkaisuiltaan? Kuin hyvä kirja/leffa.

Ystävällisin terveisin,
Dachar / Pasi

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

1. Kuinka usein luulette, että kun pelissä käsitellään paljon jotain tiettyä aihealuetta (esimerkiksi kvanttifysiikka tai historia), pelintekijät haastattelevat jotain tämän alan asiantuntijaa? On myös tapauksia joissa pelintekijät keräävät itse tarvittavan tiedon. Esimerkiksi Josh Scherr kertoi opiskelleensa aikoinaan historiaa, ja tämä tausta auttoi häntä myöhemmin Uncharted pelien teossa. Arvostavatkohan pelintekijät enemmän itsenäistä tiedonkeruuta, vai asiantuntijoiden jututtamista?

2. Pelasin muutama viikko takaperin Nier: Automatan läpi ja nyt mieli tekisi joitain uutta pelattavaa. Olenkin ollut pitkään kiinnostunut Horizon: Zero Downista, mutta pelkään että se ja Automata ovat liian samanlaisia pelejä. Ne jotka ovat molempia pelanneet, onko näin? Ovatko ne liian samanlaisia?

Käyttäjän tukkasotka kuva
tukkasotka

Kelit lämpenee ja merijäätkin ovat aikalailla sulaneet.
Itse tein tämän vuoden ensimmäisen kalareissun edellisenä viikonloppuna, ja olihan se vaan mukava rentoutua veden äärellä välillä makkaraa grillaten, vaikka ei kalaa tullutkaan. Onko toimituksessa innokkaita kalamiehiä?
Tähän liittyen, en voisi kuvitellakaan saavani samanlaista fiilistä kalastuspeleistä. Ongen varressa tulee viihdyttyä useita tunteja tietynlaisessa transsissa ja epäilen, ettei ohjaimen tatin vatkauksella tähän pääse. Onko toimituksella ollut "vaikeuksia" joidenkin pelien arvioimisen kanssa sen takia, että se tuntui jokseenkin ajanhaaskaukselta oikean asian rinnalla, vai arvioitteko pelit puhtaasti peleinä, vertaamatta niitä todellisuuteen?

Käyttäjän Ceedu kuva
Ceedu

Ciao!

Shopissa näyttäisi olevan Poirot peli alessa. Lukaisin arvostelun mutta kysyisin vielä, että onko joku herroista itse kokeillut peliä? Agatha Christie kiinnostaa mutta turhan simppeli naputtelu ei.

Kyssäri erityisesti Pyykköselle. Dyynistä ollaan tekemässä elokuvaa Arrivalin ohjanneen Villeneuven sekä mm. Forrest Gumpin kirjoittaneen Eric Rothin toimesta. Trilogia näillä aineksilla kuulostaa orgasmiselta. Aiemmin oli kuitenkin huhuja, että Dyynistä tulisi HBO sarja. Jos Janne Ykkönen pääsisi nyt päättämään niin nähtäisiinkö Dyyni trilogian vai sarjan muodossa. Tätä nykyä voitanneen olettaa, että HBO saisi Villeneuven ja kumppanit tekemään televisiosarjaa. Omasta mielestä Games of Thrones tyyppinen sarja HBO:n totutuilla tuotantoarvoilla olisi paras ratkaisu.

Ville. Kimi vai Valtteri?

Kiitos podcastista ja peukku youtube videoille. Kevään jatkot!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tuleeko pelaajan olla vastuussa pelin vaikeustasosta? Annatteko arvoa mahdollisuudelle pelata peli osittain tai kokonaan läpi uudelleen vaikeammalla tasolla?

Miten Kaitila ja Pyykkönen olisivat pukeutuneet käydessään jälkikasvunsa kanssa virpomassa?

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

1. Fast and Furious 8 tulee tällä viikolla elokuviin. Kuinka moni meinaa mennä katsomaan uusimman osa elokuviin ja kiinnostaako sarja enään, jos en edes kiinnostanut?
2. Jak and Daxter julkaistaan HD kokoelmana Ps4:lle. Kuinka moni pelannut sarjan läpi PS2:lla ja meinaatteko pelata HD kokoelman läpi?
3. Onko kenelläkään mitään pääsiäisperinteitä?

Käyttäjän Lahnaboy Streaming kuva
Lahnaboy Streaming

Arvon toimituksen väki :) Tässä kysymys teille jokaiselle Mikä on ollut uranne vaikein arvostelu kirjoittaa? ja miksi?

Videot vaikutti hyviltä vallan hyvin näki ja sai selvää mitä tapahtuu.

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Tervehdys! Joko alkaa casti nro 200 polttelemaan toimituksen väkeä nurkan takana? Onko erikois(vieras)suunnitelmia tämän varalle jo kehitelty? Ja tietääkö kukaan mitä Rautalahdelle kuuluu?

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Miten pyykkösen crusader kings tarina jatkuu? vältettiinkö musta surma vai mitä tapahtui hintsa lihavan kuoltua

onko lauantaiblogisti johanna millon tulossa castiin?

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Muistuuko mieleenne pro tippejä Helldiversista? Nyt vasta löytyi neljän hengen peliporukka. Jos suurin osa kuolemista johtuu omien eikä vihollisten tulesta, niin minkä vaikeusasteen syöksyjä suosittelette yrittämään?

Palautetta Pelaajacastin videoinnista sen verran että äänenlaatu kuulosti heikommalta. Olisikohan mahdollista edioitda tuo normaali nauhoitus videoon tulevaan ääneen. Itse en koe videointia kovinkaan tarpeellisena, sillä tulee kuitenkin aina jotain muuta häärättyä podcastia kuunnellessa.
[size=10]Ja kiitos vielä siitä että Pelaajacastiin voi luottaa hankalimmissakin asioissa.[/size]