Pelaajacast 188: Myskicast / PelaajaCastit / www.pelaajalehti.com

Pelaajacast 188: Myskicast

30.03.2017 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
4
Pelaajacast 188

Kaitila on palannut Japanista ja muu toimitus selvinnyt hädin tuskin huhtikuun Pelaajan saamisesta painoon, joten luvassa keskinkertaista läppää muun muassa Nintendo Switchistä sekä yli pari tuntia vastauksia kuulijoiden kysymyksiin. Kaitilan lisäksi studiossa vakiokaarti Ville Arvekari, Janne Pyykkönen ja Miika Huttunen. Kuka karkaa tällä kertaa pahimmalle tangetille vai karkaako kukaan?


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

Osa 1: 
 
0:02:55 Kaitilan Japanin matka
0:09:20 Hullu viikko pelien suhteen
0:19:30 Pyykkösen leffanurkka: Life (2,5 tähteä)
 
Osa 2:
 
0:27:10 Nintendo Switch käytössä + Legend of Zelda: Breath of the Wild, äänessä Ville ja Kaitila
 
Osa 3:
 
0:52:45 Kysy Pelaajalta
 
Musiikit:
ReMix: The Legend of Zelda: Ocarina of Time "Hyrulean Overture #1"
ReMixer(s): freezetag

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nyt vain sanomaan EAlle että hävetkää kun että ole pelannu witcher 3 ja ottanu oppia

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Mun pitikin kysyä, mutta missasin Kysy Pelaajalta, että minkälaista Nintendo Switchin käyttö on, kun sitä voi kuljettaa mukana, että riittääkö akku ja onko laite liian suuri taskuun, reppuun tai muualle.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

"H Tauno ja Tappo-Teppo." ;)

Kun kirjastoistakin vanha hävitetään uuden tieltä, onnea matkaan niille jotka haluavat lukea Pyykkösen vihjaaman JD Kirottu maa -tarinan - itselläni kesti vuosia löytää sen kakkososa omaan kirjastooni.
Ja vaikka sarjakuvista nyt taas jouduttiin kertaamaan, voisi Huttunenkin lakata muistuttamasta että Lasse on A. D., kuten lienee ollut aikojen alusta. Kuuntelijan vahinko jos ei sitä ole lehdestä lukenut.

Ja toivottavasti finngamerin videoita nähdään vielä näilläkin sivuilla!

Käyttäjän Kapt Suolisolmu kuva
Kapt Suolisolmu

Täytyy ottaa kantaa tuohon kun [i]Pyykkönen[i] sanoi että, tallennus vieraalla konsolilla tuntuu väärältä. Itsellekkin kävi näin FF8 kohdalla kun kaverilla oli PS1 ja Minulla oli N64, iteltä ei koskaan hävinnyt kaverin tallennukset mutta, plege muistikorteista ne tuntui häviävän todella usein. Muistan edelleenkin kun oli "täydellinen" läpipeluu menossa FF8 olin juuri tallentanut ennen 3s levyn Fujin & Rajin bossia. Ja sit BUF! Alusta. -_-