Pelaaja-lehden toimitus kokoontuu taas podcastin merkeissä – lähetä kysymyksesi jaksoa varten! / PelaajaCastit / www.pelaajalehti.com

Pelaaja-lehden toimitus kokoontuu taas podcastin merkeissä – lähetä kysymyksesi jaksoa varten!

22.05.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
19
Pelaaja-lehden toimitus kokoontuu taas podcastin merkeissä – lähetä kysymyksesi

Pieni tauko tekee terää, sanovat. Viimekertainen Pelaajacast jäi tekemättä toimituksen sairastelu/lomailukombon takia, mutta tällä viikolla karismaattinen miehityksemme kokoontuu jälleen mikrofonin (ja tätä nykyä kameran!) äärelle rupattelemaan kaikesta mahdollisesta mieleen juolahtavasta.

Pelaacast 191 sisältää tavan mukaisesti Kysy Pelaajalta -osion, jonne podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 191 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, 25. toukokuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

E3-vedonlyöntiä kehiin. Jos parhaasta pressitilaisuudesta voisi lyödä vetoa jonkin vedonlyöntitoimiston välityksellä, mikä yritys olisi ennakkosuosikki ja millä kertoimella? Entä minkä puolesta löysit itse vetoa?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Minkä arvioisitte syyksi, ettei Lego City Undercoverin pc-dvd-versiota olekaan vielä julkaistu?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Vihdoinkin sain aloittettua Horizon: Zero Dawnin ja nautin pelistä todella paljon! Olisin kiinnostunut kuuntelemaan lisää castilaisten mietteitä pelistä.

Käyttäjän Difool kuva
Difool

Onimusha.

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Olikos toimituksessa kovia Wipeout diggareita? Lasse ja Puha eiks? Itse olen aivan täpinnöissä Wipeout Omega Collectionista, pääsee taas pitkästä aikaa tykittämään ilmakiitureilla miljoonaa tiukan soundtrackin ryhdittämänä. Mutta kun palasia on keräilty tähän useammasta sarjan aikaisemmasta osasta, tulee väkisinkin kaiho wanhaa kunnon Psygnosista ja Designers Republicia kohtaan kun pääsi ihan aitoa uutta Wipeouttia tykittämään aikanaan. Näitä aikoja kun ei enää saa takaisin, joutuu fiilistelemään tällä kokoelmalla. Toivottavasti on kunnioituksella ja rakkaudella tehty kokoelma. Kuka arvostelee lehteen?

Käyttäjän Shagg kuva
Shagg

Kaikki lukijat ei ehkä muista, mutta minä muistan Pelaajan pc-sortovuodet, jolloin pc-pelejä ei lehdessä arvosteltu. Mistä sorto lähti ja milloin tajusitte olleenne erittäin väärällä tiellä?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Kuluva viikko parani huimasti kun Pelaajacast palaa kuulokkeisiin, kiitos siitä!

Mikä on Huttusen suosikki elämänvesi (muutkin saa vastata)? Maistuuko parhaiten skotti, irkku, jenkki vai kanukki? Entä oletteko koskaan pelanneet päihtyneenä tai aivan umpitunnelissa? Nautitteko koskaan prosenttijuomia pelatessanne?

Kaitila lupasi vuonna 2014 tehdä Rekusen kanssa PelaajaHD videon Halo rallista, olisiko tätä herkkua luvassa jossakin vaiheessa?

Kiitokset vielä Castistä ja toivottavasti saadaan muutama Cast vielä ennen kesätaukoa. Jatkakaa erinomaista työtä!

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Jaarittelisiko Pyykkönen Muuntohiilestä? Richard K. Morganin esikoisteos alkaa syksyllä TV sarjana Netflixin toimesta. Kovacsiin on liitetty Joel Kinnaman (The Killing, RoboCop, Suicide Squad). Se vähä mitä tiedän Kovacs kirjasarjasta pistää miettimään kuinka tiuhaan päähahmon näyttelijää vaihdetaan.

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Mitkä ovat toimituksen mietteet Remedyn pörssilistautumisesta, uhka vai mahdollisuus? Osallistuiko kukaan osakeannin jakoon tai kiinnostaako kaupankäynti myöhemmin?

Aiemmin näkyy olevan kysytty E3 pressitilaisuuksista, entä mitä vuotamattomia yllätyksiä itse pelien osalta toivoisitte näkevänne alustaan katsomatta?

Ja kolmanneksi vielä mietteitä Alien Covenantista? Itse pidin elokuvasta todella paljon, vaikka jonkin verran kuuluu kritiikkiä saaneen varsinkin Alien-fanikunnan puolelta. Plussaa Danny McBriden roolivalinnasta, mukava nähdä mies hieman vakavemmissakin rooleissa ja perusvarmasta Michael Fassbenderin suorituksesta, sekä tietysti Ridley Scottin visiosta tunnelman puolella äänen ja kuvauksen kautta. POSSIBLE SPOILERS FOLLOWING, ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE JOS ET HALUA TIETÄÄ MITÄÄN ELOKUVASTA. Mieleen toki tuli useaan otteeseen muistikuvat (Pyykkösen?) aiemmin castissa tylyttämästä Life-elokuvan miehistön toilailuista. Pakkoko se on pärstäänsä käydä jokaiseen ekstaterrestiaaliseen munaan käydä tunkemassa...

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Paras Poliisiopisto elokuva?

joko pyykkösen crusader kings 2 saaga jatkuu ja kannataisiko hankkia alehinnalla steamista?

pelaajahd videota crusader kings kakkosesta pyykkönen vaikka on vanha peli