Lukijat ovat puhuneet: Näin moni pelaa aloittamansa yksinpelin läpi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lukijat ovat puhuneet: Näin moni pelaa aloittamansa yksinpelin läpi

4.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Näin moni pelaa aloittamansa yksinpelin läpi

Pelaajalehti.comin viikon kysymys on jälleen vaihtunut, joten on aika katsastaa, miten edellisessä kyselyssä oikein kävikään.

Viime viikolla kysyimme, kuinka usein lukijamme pelaavat aloittamansa yksinpelit läpi. Kuten odottaa saattaa, Pelaajalehti.comin lukijakunta on todellista pelaajakansaa, sillä merkittävä enemmistö vastaajista kertoo pelaavansa aloittamansa yksinpelikampanjat läpi joko aina tai usein.

Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 1290 kappaletta.

Kuinka usein pelaat aloittamasi yksinpelin pääkampanjan läpi?

Aina 31 %
 
Usein 49 %
 
Silloin tällöin 13 %
 
Harvoin 6 %
 
En koskaan 0 %
 
En pelaa lainkaan yksinpelikampanjoita 1 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
- Usein tulee! Noin yhdeksän kymmenestä pelistä tulee pelattua läpi. Syy varmaan siinä että tulee tsiikattua tarkkaan mitä ostaa ja mikä kiinnostaa nimittäin pääosin konsoli pelaajana se 70e on aina taloudesta pois ja vieläkö kun ei ole malttia ja tulee hankittua yleensä julkaisu ajankohtana pelit, vastasi Peluri83.
 
- Aina ja samoin jopa useamman kerran jotta kaikki achievementit/trophit tulee kerättyä. Elder Scrollsin kaltaisista RPG-peleistäkin tulee nuohottua joka ikinen sivutehtävä..eli jos ei vielä selväksi ole käynyt niin lähes kaikki aika kuluu vain ja yksinomaan yksinpelattavien pelien/kampanjoiden parissa.

Mahtuuhan sinne joukkoon kehnompiakin kokemuksia, mutta eipä vielä kertaakaan ole sellaista tapausta tullut vastaan, että yksinpeli olisi jäänyt kesken, kertoi Balnazzard.

 
- Hyvä, että kysyttiin "aloittamaasi" peliä, eikä "ostamaasi". Silloin näyttäisi tilasto varmaan aika paljon karummalta. Menin vastaamaan, että usein, mutta tajusin melkein välittömästi valehdelleeni, koska varsinkin tänä PS+-pelien aikana tulee kokeiltua vähän vaikka minkälaista, mutta aika harva niistä jaksaa kiinnostaa tuntia paria pitemmälle, myönsi Haerski.
 
- Usein. Valikoin aloittamani pelit sen verran tarkkaan, että jaksan yleensä hakata ainakin pääkampanjan läpi. Joskus peli toki jää nolosti kesken - joskus pitkäksi aikaa, joskus lopullisesti. Joko teen tietoisen päätöksen heittää hanskat naulaan tai peli vain jää "tauolle", joka venähtää vuosien mittaiseksi. Mainitsemisen arvoisista peleistä viimeksi myönsin tappioni Pillars of Eternityn kanssa, mutta lopullisesti kesken jäivät myös Assassin's Creed -sarja ja Dark Souls, kirjoitti Refloni.
 
- Täytyy myöntää, että harvoin. Harva peli jaksaa kiinnostaa loppuun asti ja moni peli on aivan suotta venytetty kestämään kymmeniä tunteja ja nyt ei edes puhuta pitkistä roolipeleistä. Varsinkin ne jää lähes poikkeuksetta kesken mitkä pakottaa jonkun ärsyttävän busy workin tekoa ennen kuin stooria voi jatkaa. Ubisoftin pelit aika usein syyllisiä, kuten myös järkyttävä Mad Max. Esim. Uncharted The Lost Legacy oli juuri sopiva ja suurimmaksi osaksi myös siksi mielestäni parempi peli kuin itse Uncharted 4. Hintakin oli parempi, paljasti snaketus.
 
Tämän viikon kysymyksessä etsimme parasta Fallout-peliä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.