Pc:n hirviömetsästäjät saavat odottaa: Monster Hunter: World iskee vasta syksyllä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Pc:n hirviömetsästäjät saavat odottaa: Monster Hunter: World iskee vasta syksyllä

3.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Pc:n hirviömetsästäjät saavat odottaa: Monster Hunter: World iskee vasta syksyllä

Monster Hunter: Worldin pc-julkaisua joudutaan odottamaan ainakin tämän vuoden syksyyn asti, Capcom on vahvistanut.

Monster Hunter: Worldin tuottaja Ryozo Tsujimoto kertoi asiasta tuoreessa vuodenvaihteen kunniaksi julkaistussa videotervehdyksessään. Minkäänlaista tarkempaa ajankohtaa Tsujimoto tiimeineen ei ole vielä valmis pc-versiolle vahvistamaan, mutta hän lupaa, että sen parissa tehdään parhaillaan kovasti töitä.

Hirviönmetsästyssarjan uusin ja näillä näkymin kunnianhimoisin osa saapuu Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle jo 26. tammikuuta. Pelin pc-versio vahvistettiin yhdessä konsoliversioiden kanssa viime kesänä E3-messuilla, mutta jo tuolloin Capcom vahvisti, että pc-versiota jouduttaisiin odottamaan jonkin verran sen konsoliveljiä pidempään.

Yksinomaan Monster Hunter: Worldin pc-versiota Capcom ei kuitenkaan kehitä konsolijulkaisun jälkeen. Pelitalo on luvannut tuoda pelin kaikkiin versioihin vielä myös päivityksiä, jotka lisäävät esimerkiksi uusia hirviöitä Worldin maailmaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No sitten sitä pelataan vasta joskus syksyllä... tai oikeastaan sitten vasta kun se on alennuksessa. Ihan sama sitten odottaako sitä 9 vai 19 kuukautta. Konsoliversio oli pelikelvoton.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

LUL. Voi casuaalit. Eipä mitään ongelmia ollut konsoliversion kanssa. Ja hunttasi jopa sitä diablosta mikä antoi haastettakin betassa. Peli pyöri kokoajan sulavasti ja ei väistöjen kanssa mitään ongelmaa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Jäi kyllä minullakin testaus lyhyeen. Peli näytti blurrin kanssa vain niin paskalle, että ei jaksanut katsella.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Console masterrace.