Devil May Cry - ja Dragon’s Dogma -ohjaaja Hideaki Itsuno vihjailee taas pelijulkistuksella / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Devil May Cry - ja Dragon’s Dogma -ohjaaja Hideaki Itsuno vihjailee taas pelijulkistuksella

2.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Devil May Cry -sarjan pelien sekä Dragon’s Dogman ohjaaja Hideaki Itsuno on aloittanut uuden vuoden vihjailemalla uuden pelinsä lähestyvän kliimaksia.

– Hyvää uutta vuotta! Olen pahoillani, etten onnistunut julkistamaan uutta projektiani viime vuonna. Projektin kehitys on saavuttanut juuri kliimaksin. Olen tekemässä erinomaista peliä, joten toivottavasti odotatte sitä, Itsuno twiittaa.

Itsuno paljasti työskentelevänsä uuden pelin parissa ja pahoitteli jo kertaalleen viime vuonna, ettei peliä nähty vielä E3 2017 -messuilla, vaikka lupaili pelin julkistettavan vuoden 2017 aikana. Tuoreimpien kommenttien perusteella julkistusta voitaneen kuitenkin odottaa piakkoin.

Huhujen mukaan kyseessä on mahdollisesti uusi Devil May Cry -sarjan osa, josta on kuultu satunnaisia kuiskauksia viime aikoina. Muun muassa erään ääninäyttelijän CV-listaan oli merkattu jo vuonna 2016 Devil May Cry 5, minkä lisäksi epäilty vuoto marraskuussa paljasti pelistä mahdollisesti lisää.

Potentiaalinen uusi osa olisi myös otollinen siksi, että Capcom on aikeissa julkaista Devil May Cry HD Collectionin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mikä toimisi hyvänä lämmittelynä tulevaa uutukaista varten.

Itsunon tulevasta projektista ei ole kuitenkaan paljastettu virallisesti vielä mitään sen tarkempaa.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Dragons Dogma 2 kyllä kelpais:)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vanhemmista DMC-peleistä en niin välittänyt mutta uudemman jaksoin platinoida. Jatkoa kiinnostaa siis sen uudemman menon osalta muttei niinkään vanhemman. Lienen vähemmistössä tämän suhteen mutta eipä tätä genreä muutenkaan hirveästi pelaile, joten ihan sama tuleeko jatkoa vai ei.

Dragon's Dogmalle ottaisin taas mieluusti jatkoa. Ykkönen oli hiomaton timantti.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Uusi DMC kyllä kelpaisi, mutta niin myös Dragons Dogma 2 :D Bring it on!

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Itse pitkäikäisenä Devil May Cry -fanina toivoisin kovasti jatkoa nimenomaan sille vanhalle sarjalle. Pelasin myös läpi sen uuden DMC, mutta se oli mielestäni jotenkin sieluton tekele. Henkilökohtainen suosikkini on edelleen Devil May Cry 3. Siinä oli sitä todellista tunnelmaa.