Tunnistaisitko Magikarpin näillä ohjeilla? Uutuusvideot haastavat Pokémon-kehittäjät hölmistyneeseen arvausleikkiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Tunnistaisitko Magikarpin näillä ohjeilla? Uutuusvideot haastavat Pokémon-kehittäjät hölmistyneeseen arvausleikkiin

3.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Viimeisimmät Pokémon-pelit Ultra Sun ja Ultra Moon ovat nyt ulkona, minkä myötä pelin kehittäjät ovat voineet ottaa taas hetken hieman rennommin. Tähän sopien Pokémon-sarjan viralliselle YouTube-kanavalle on ilmestynyt tällä viikolla kaksi leikkimielistä videota, jossa pelien tuottaja Shigeru Ohmori ja ohjaaja Kazumasa Iwao yrittävät arvata näille asetettuja Pokémon-rooleja.

Videot ovat hupaisa keino tutustua Game Freakin henkilöstöön ja ne erityisesti valottavat tapaa, jolla tämä kyseinen johtokaksikko näkee Pokémonien maailman. Taskuhirviöitä arvatessa esiin kun nousee varsin laaja-alainen kattaus kysymyksiä koskien niin arvattavissa olevan hirviön asuinoloja kuin myös tämän erikois- ja perushyökkäyskykyjen tasapainoa.

Pokémon Ultra Sun ja Ultra Moon ilmestyivät 3DS:lle marraskuun loppupuoliskolla. Pelaaja-lehden arvostelun peleistä voi lukaista läpi juuri kauppoihin saapuneesta joulukuun numerosta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja