Pelaaja pelaa: ELEX on roolipelien kärsimysnäytelmä Saksasta / Pelaaja HD / www.pelaajalehti.com

Pelaaja pelaa: ELEX on roolipelien kärsimysnäytelmä Saksasta

10.11.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Pelaaja pelaa: Elex on roolipelien kärsimysnäytelmä Saksasta

Pelaaja-lehden toimituksen kulttuurimies Janne Pyykkönen pelaa ja fiilistelee saksalaista ELEX-roolipeliä tuoreella PelaajaHD-videolla. Ja jos ei satu sitä jo entuudestaan tietämään, aika kärsimysnäytelmää on tiedossa!

Intromusiikki: Aksim
 

Kommentit

Käyttäjän wexius kuva
wexius

On jäänyt Elex kesken. Ristiriitainen peli. Toisaalta paljon potentiaalia mutta on kovin keskeneräisen oloinen monessa suhteessa ja tasapainottamaton aseiden ja taistelun suhteen. Melko varhain voi mm. saada täysin naurettavan op jousen, jolle moni muu ase ei pärjää ollenkaan. Mecha tippuu parilla puunuolella?? Mtäh?

Ihan mielenkiintoisia hahmoja, tarina vain aukenee turhan hitaasti ja sirpaleisesti. Päähahmon ääninäytteleminen alkoi ärsyttää ensisekunneilta alkaen. Questeissa on sen verran puutteita scriptien kirjoittamisessa, että aina ei ole ollenkaan selvää, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Yleisfiilis on, että aika ja rahat ovat loppuneet kesken pieneltä firmalta. Aikeet ovat olleet isommat, kuin mihin tiimi riittää ja toisaalta on viilattu yksityiskohtia liikaa kokonaisuuden kustannuksella.

Silti ihan ok peli, jos Piranha Bytesin tuotokset ovat tuttuja.