KISA: Voita Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switchille! / Kilpailut / www.pelaajalehti.com

KISA: Voita Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switchille!

23.10.2018 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
Voita Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switchille!

Diablo III: Eternal Collection –kilpailu

Pahuus saapuu Nintendo Switchille marraskuun 2. päivä, kun Diablo III: Eternal Collection julkaistaan konsolille! Kyseessä on täydellinen Diablo III -kokemus, joka sisältää peruspelin lisäksi Reaper of Souls -laajennuksen sekä Rise of the Necromancer -lisäosan. Mukana on myös Nintendo-aiheista lisäsisältöä Cucco-lemmikin, Triforce-hahmokehyksen sekä Ganondorfin haarniskasetin muodossa.

Valitse hahmosi seitsemästä eri luokasta ja lähde eeppiseen demonijahtiin yksin tai kavereiden kanssa. Yhteispeli onnistuu neljän pelaajan voimin joko samalla konsolilla tai verkon välityksellä. Onko sinusta pahuuden kukistajaksi?

Pelin julkaisun kunniaksi järjestämme nyt kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi pelin lisäksi Diablo III -teemaisen kantokotelon Switchille. Jos tiedät vastauksen seuraavaan kysymykseen, pääset mukaan arvontaan jossa yksi onnekas voittaa kyseiset palkinnot itselleen.

 

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Jasmine Sorvoja, Raahe

PALKINNOT

1x Diablo III: Eternal Collection -latauskoodi Nintendo Switchille + Diablo III Nintendo Switch -kotelo

Kilpailun vastausaika päättyy 29.10.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin