Peliaiheiset ostokset / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Voivoi, taas kommenttini on ylinnä.

@ Partajeesus:
^ Voin jossain vaiheessa ilmoittaa tarkan summan, pitäisi vain käydä läpi kuittien lisäksi tulli-ilmoitukset. Karkeasti arvioiden 2500 euroa.
BL 1 Goty + BL2 kausikortti + 2 päähenkilöä (= goty) + BL tP-S!
Kolme strategiaopasta (BL1, BL2, BL2 Goty)
Claptrap-in-a-box edition (import Kreikasta. Ilman peliä ja kivipiirroksia.)
Butt Stallion Diamond Edition -patsas
Tina & Jack's Big Day -"maalaus" x2 + kehystys
Tiny Tina's Damsel Plush -jänisnalle x2
Deluxe Statue "Collection" Moxxi -patsas
BL Loot Chest edition (ilman Chestiä, myös mukana tulleen taidekirjan heitin roskiin)
Psycho Bandit -kirveenrumilus
16 kivipiirrosta + kehykset Tokmannilta
Jakobs-lähettilaukku
Maliwan-lippis, Dahl-kadettilippis x2
Useita t-paitoja
Elpis Vault -rannekello sekä riipuksia
"Silkkipainettuja" julisteita, pisin 7 metriä
Paperisia julisteita muutama
Top Trumps -korttipeli (ei hyvä)
Kaksi rintakuvaa
11 figua (joista kaksi jälkitoimituksessa)
Kolme äänitettä
Kolme kirjaa
Kolme sarjakuvaa.
Olen melkein onnistunut olemaan ostamatta mitään turhaa..! Kun jostain vielä löytäisi ykkösosan hirviöitä kuvaavan julisteen, jota ei varmaan todellisuudessa ole toimitettu minkään Loot Chest Editionin mukana, vaikka se näkyy aina niiden kuvissa.

Onhan tuossa jo kamaa kohtalainen määrä.
Itsellä jäi listasta vahingossa pois botw strategiaopas ja muki.
Turhilta ostoksilta olen itsekin välttynyt sillä ainoa turha tavara on sellainen jolle ei oikeasti ole enää tilaa joten se on pakko laittaa johonkin kaapin perälle :D
Lähettilaukkukin oli koko viime kesän käytössä kauppakassina ja sinne sai yllättävän paljon mahtumaan tavaraa.

Olen tosiaan karttanut Handsome Collection -tavaraa. Ei ole yhtään steelbookiakaan.

Lähettilaukku on kyllä ollut kätevä ja käytössä pitkään. Huomasin vain juuri ettei se sovi nykyiseen talvitakkiini.
Paha kipata laukun sisältöä merimieskassin pohjalle.

No nytte! Resident Evil 2 remake tipahti tänään postiluukusta. Pelkäsi, että tulee pitkä ja tylsä viikonloppu ilman peliä. Ehdin vasta hieman alkua pelata. Tätä tulen jauhamaan varmaankin tulevat päivät ja viikot. Ehkä innostun pelaamaan tätä speedrunning-hengessä, kuten useita sarjan aikaisempiakin pelejä.

Lainaus

Verkkokauppa.comista tuli hankittua Spyro the Dragon-ohjainteline

Itse laitoin äsken gigantista saman tilaukseen kun hintaa oli 17.95e.

Samalla tuli tilattua switchille tales of vesperia definitive edition. Hintaa oli 34.95e joka on halvin switch version hinta jonka olen nähnyt.
Switchille sen takia, että sille ei ole pakko asentaa pelejä joten tuonkin voi pitää valmiiksi päivitettynä odottamassa, että iskee fiilis pelata ilman, että se vie tuhottomasti tilaa.
Hyvänä esimerkkinä shining resonance joka tuli ostettua pari viikkoa julkaisun jälkeen. Tuolloin siihen oli pieni päivitys saatavilla jonka latasin ja sen jälkeen peli oli kuukausia hyllyssä kunnes viime viikolla iski fiilis pelata joten ei muuta kuin kortti koneeseen ja pelaamaan.
Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta switchilla voi helposti pitää vaikka kymmeniä pelejä pelaamis valmiudessa jos ostaa pelit fyysisenä.

Lisäksi vesperia näyttää aika samalta mitä pleikkarin ja boxin versiot, mutta ruudunpäivitys on heikompi taisteluiden ulkopuolella.

Lainaus partajeesus

Itse laitoin äsken gigantista saman tilaukseen kun hintaa oli 17.95e.

Kappas, saitpa Spyro-telineesi halvalla. Siihen aikaan kun minä omani ostin, Gigantissa ei tainnut edes olla koko Spyro-telinettä tarjolla. Tai sitten se oli just toi 27,95 €, minkä ne listaavat normihinnaksi Gigantin nettisivuilla (joka oli tuolloin 4 egeä kalliimpi kuin verkkokaupassa). Ja Crashilläkin näyttäisi olevan nyt sama tarjous, hmm... voisihan sitä tietenkin maalata itse ne Crash-telineen silmät vähemmän hullun näköiseksi. Ja samaan syssyyn maalata ne pinkit kengätkin kirkkaan punaisiksi, niin kuin niiden kuuluisi olla... mietitään.

Joka tapauksessa, vinkkinä muillekin, että kaikki Gigantin Cable guyt näyttäisivät olevan nyt tarjouksessa. Sekä ohjain- että tablettiversiot. Sinne siis, jos haluaa antaa ohjaimelle/tabletille vähän tyylikkäämmän leposijan.

Tuli Apex Legends testattua ja sen innoittamana ostin Titanfall 2 Deluxe -version, kun sen sai alle kympillä. Ei siinä tainnut mitään hyödyllistä tulla mukana, mutta yksi tapa kiittää Respawnia. Tykännyt kovasti Apexista, vaikka FPS taidot on aivan ruosteessa, mutta ehkä Titanfallissa saan rauhassa niitä harjoittaa =D

EMP:sta tuli ostettua pari cd levyä ja samalla nappasin ostoskoriin breath of the wild aiheisen valaistun kuvan kympillä.
Unboxing Luminart Zelda: Breath of the Wild

Ainakin tuolla videolla tuo näyttää ihan hienolta hintaisekseen.

edit:

Tuli haettua spyro teline postista ja yllätyin kuinka iso se olikaan vaikka kyllähän ne mitat tuotekuvauksessa mainittiin.
Silti yllätys oli melkoinen kun sai laatikon käsiin.
KUVA
Vieressä octoling amiibo vertailun kohteena.

^ Molemmat hienoja!

Sain veljelleni aikomani Tomb Raider -riipuksen Weta Workshopista. (87,34e)
IMAGE(https://i.ibb.co/CPmBZgd/IMG-20190209-150036.jpg)
Sitä ympäröivässä puurasiassa on hauskasti kolmivaiheinen avausmekanismi, joka todennäköisesti menee yli ymmärryksen ilman mukana tulevaa lunttilappua. Riipus on varsin hillityn kokoinen. Halvanoloista nauhaa on moitittu, onneksi niin päin.

Pystytkö tekemään tai löydätkö tuosta boksista videota? Kiinnostaisi vain tietää millainen mekanismi tuossa on. En googlella löytänyt kun yritin katsella videoita.

Voin toki yrittää. Tuokio menee, kun en ole ennen tehnyt.
Ja edit:
Niin kävi että video taustoituksineen karkasi käsistä.
Kömpelyydestäni sai osansa myös puurasia, jonka sisällä olevaa magneettia ei käsittelyni jälkeen tarvitse napauttaa irti, vaikka videolla niin vielä teenkin, vaan ainakin tämän rasia osalta riittää kääntää se ympäri.

Hyvä video! En tiedä kuinka moni olisi tuosta kiinnostunut mutta kannattanee harkita Youtubeen laittamista, erityisesti kun sieltä ei aiheeseen liittyvillä hakusanoilla oikein mitään löytynyt. Jos haluat vielä parannusehdotuksia videon suhteen, niin ehkä turhan hiljainen se on. Jotain rauhallista ja sopivaa musiikkia (muttei liian isolla) tai puhetta aiheesta taustalle.

Kiitos kun vaivauduit videon tekemään.

Kiitti Zappah palautteesta. Oli tosiaan harmillista muuttaa osa videosta mykkäelokuvaksi, mietin asiaa.

Itsekin muutan pelien musiikin voimakkuuden 50:stä 10:een tavallisesti, jotta näen mihin pelistä on. Varoitusmusiikki tosin on kätevä toimimaan pelihahmon vaistona.

Mä hankin Resident Evil 2:een kaikki Deluxe-pakettiin kuuluvat härpäkkeet, kuten alkuperäisen soundtrackin, mikä tuo hienoa retrofiilistä. Remakessa on muutenkin musiikit niin hiljaisella, että tuskin kuulen mitään, ainakaan kun joudun kuuntelemaan äänet TV:stä. Lisäksi Claire näyttää uskomattoman kuumalta Elza Walker -kostuumissaan.

Ostin myös Hollow Knightin PS4:lle, koska olin kuullut sanan metroidvania mainittavan sen yhteydessä. Metroid tulikin heti mieleen. Musat ja visuaalinen tyyli vaikutti erittäin hyvältä ja peli muutenkin mukaansa tempaavalta lyhyen kokeilun perusteella.

Lainaus

Remakessa on muutenkin musiikit niin hiljaisella, että tuskin kuulen mitään, ainakaan kun joudun kuuntelemaan äänet TV:stä.

Televisio varmaan syynä kun ainakin itse pitänyt (ja yleensä kaikista peleistä) säätää musiikkia pienemmälle, että voi keskittyä itse pelin äänimaailmaan. Varsinkin 4th Survivor -pelitilassa otti päähän se "jännitysmusiikki", joten pistin reilusti pienemmälle vielä aiemmastakin. Itse käytän kuulokkeita pelatessa.

Lainaus zappah

Televisio varmaan syynä kun ainakin itse pitänyt (ja yleensä kaikista peleistä) säätää musiikkia pienemmälle, että voi keskittyä itse pelin äänimaailmaan. Varsinkin 4th Survivor -pelitilassa otti päähän se "jännitysmusiikki", joten pistin reilusti pienemmälle vielä aiemmastakin. Itse käytän kuulokkeita pelatessa.

Nakkaan tähän välikommenttina, että ainakin minulla pelien ääniraidat ovat yleensä paljon kovemmalla kuin useimmissa elokuvissa. Ainakin DVD-puolella saman telkkarin volyymit on ihan eri korkealla leffoja katsottaessa kuin pelatessani PS2-pelejä (eroja taisi olla myös bluray/ps3-pelien puolella, mutta ei läheskään noin räikeästi). Tiedä häntä johtuuko tämä sitten DVD-soittimestani: katson DVD:t yleensä erillisellä LG:n masiinalla, sillä PS2:n DVD-valikkokomennoilla voisi nakata vesilintua.

Ja mitä suomalaisiin DVD-julkaisuihin tulee, suomi-dubin volyymiin satsataan selvästi eniten: jos vaihtelen ääniraitaa vertailun vuoksi kesken jotain animaatio-leffaa/sarjaa, niin suomi-dubbi HUUTAA sillä volyymilla millä enkkudubin kuulee normaalisti. Tai vaihtoehtoisesti enkkudubbi piipittää suomidubin ollessa asiallisella tasolla.