Elokuvat / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Teattereiden penkeissähän on eroa paljonkin. Toki tälläisestä luksuksesta saa nykyään maksaa vielä enemmän.

Varmasti on eroja, mutta uskallan väittää, että yksikään niistä ei voita kotisohvan syleilyä.

Lainaus käyttäjältä Kornholic

Varmasti on eroja, mutta uskallan väittää, että yksikään niistä ei voita kotisohvan syleilyä.

No jaa. Jos valita pitää itse katsoo elokuvaa ennemmin pehmustetusta tuolista istuen kuin löhöten sohvalla. Jolloin teatterin tuolit ei ole ainakaan huonompi vaihtoehto. Mielipide kysymys tietty tämäkin.

Itse tulee käytyä Biorexissä aika ahkerasti. Siellä kun liittyy (ilmaiseen) leffakerhoon, niin pääsee kerran kuukaudessa katsomaan "leffakerhopäivänä" leffan 7e. Parasta kuitenkin on se santsilippu. Eli kun menee minkä tahansa leffassa käynnin jälkeen 2 viikon sisään uusiksi, nii pääsee 7e. Tuo 2 viikon santsi uusiutuu myös vaikka menisi jo voimassaolevalla santsilla leffaan. Tänä vuonna tainnut käydä 13 kertaa elokuvissa ja kerran maksanut sen ns. normihinnan. Muut kerrat olleet sen 7e.

Edelleen tullut hankittua Arrow Filmsin ja Shameless:n uudelleen julkaistuja leffoja.
Viime aikaiset ovat olleet: Demons (loistava leffa, ehkäpä Scream ottanut vaikutteita vaikka ovatkin hyvin erilaisia?), Blood and Black Lace, The Bay of Blood, Battles without honor or humanity, Hiroshima Deathmatch, Manhattan Baby, The New York Ripper (loistavaa törkyä hyvin tehtynä),The Sect ja The Church. Lisäksi pari ei arrow:n tai Shamelessin julkaisemaa: Burial Ground (törkyleffojen törkyleffa) ja Mad Max Fury Road: Black & Chrome edition, eli mustavalko-versio leffasta.

Näistä vauhkosin itsekin toisessa ketjussa. Arrow on kyllä mahtava lafka. Olen tilannut sieltä toistakymmentä leffaa lyhyessä ajassa; Dario Argenton, David Cronenbergin yms. tuotantoa. Kaikki leffat ovat olleet viihdyttäviä ja sellaisia "miksi en ole koskaan ennen nähnyt tätä??"-fiilistä herättäviä. Eilen tuli katsottua Shivers, sitä ennen Rabid Dogs. Kasarislashereista Maniac Cop ja The Mutilator aiheuttivat hilpeyttä, ihan mahtavaa kamaa! Blood Ragea odottelen kovasti. Postissa on tulossa vino pino kamaa the Stuffista japanilaisiin kostoleffoihin. Shamelessiakin löytyy hyllystä Four Flies on Grey Velvetin verran, mutta sen blu-rayn laatu oli minusta huono. Ääni vaihtuu leffan lopussa englannista italiaksi ja takaisin.

Leffateattereissa nähdyistä leffoista Blade Runner 2049 nousi vuoden ykköseksi. Ennakkotilauksessa on myöskin Stephen Kingin Se-kirjan molemmat filmatisoinnit, kunhan saisi kirjan ensin luettua loppuun.

Blade Runner 2049

Kauan ja hartaasti odotettu jatko-osa, jonka tekijöiksi ei olisi voinut kuvitella parempaa porukkaa. Villeneuve ohjaa, Ford palaa rooliinsa ja Deakins kuvaa. Ja mitä tästä kaikesta syntyy? Siitä syntyy vuoden paras elokuva ja täydellinen jatko-osa.

Kuin 35 vuotta ei olisi ollutkaan, vaan olet heti kuin kotonasi tulevaisuuden ankeassa maailmassa. Uusi leffa ei kopioi tai lainaa, vaan rakentaa omanlaisensa tarinan ja maailman, joka on kuitenkin niin tuttu Blade Runnerin ystäville. Näin tehdessään elokuva toimii myös itsenäisenä teoksena. Ford ja Gosling loistavat rooleissaan, eikä muissakaan ole mitään pahaa sanottavaa. Sylvia Hoeks täytyy myös nostaa erityisesti esille.

Leffan kokonaisvaltaista tunnelmaa ja visuaalisuutta ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Tätä voisi verrata Mad Maxin uuteen tulemiseen, joka aiheutti itselleni samanlaisia kokemuksia. Tyylillisesti elokuvat vain ovat kuin yö ja päivä (lähes sananmukaisesti), mutta vahva tunnelma ja elokuvien rakentamaan maailmaan uppoutuminen olivat yhtä vetäviä.

Täydet viisi tähteä! Uusi merkkiteos on syntynyt!

Tuli viikko sitten netflixista katsottua paljon haukuttu total recall remake ja pakko sanoa, että minusta leffa oli ihan jees.
Toki se toistaa samaa teemaa mitä alkuperäinen joka on tarkoituskin. Tosin tällä kertaa ei marsissa käydä.
Muutenkin leffa on ottanut sopivasti vapauksia tarinassa joten sen katsominen ei tunnu siltä, että katsoisi vanhaa leffaa teknisesti hienompana.

Toki kaikenlaista epäloogista hahmojen toiminnasta löytää, mutta kuka katsoo toiminta leffaa tuolla asenteella?
No aika moni ilmeisesti. Jos ottaa sen perus "aivot narikkaan" asenteen, että ottaa viereen hyvää juomaa ja naposteltavaa ja nauttii vaan leffan tarjoamasta viihteestä miettimättä kuinka typerää tai epäloogista joku oikeasti on niin kyllä tämän parissa viihtyy erittäin hyvin.

Tänään tulikin laitettua cdonista tilaukseen aiemmassa viestissä mainittu blade runner 2049 kun sen sai alle kympillä.
Eka blade runner oli helvetin hyvä leffa ja siitä tuli aikoinaan ostettua monen blu-ray kiekon versio jossa oli kaikki eri versiot leffasta ja yhden illan aikana katsoin kolme eri versiota ja pari tuntia extroja joten odotukset tämän uuden suhteen on kohtuu kovat.