Etsitkö peliseuraa? - Pelit & Pelaajat / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

-

23 vuotias mies etsii peliseuraa PS4!
Eniten tulee pelattua RS6 joten siis sinne tiimiä/pelikavereita tarvis lisää.
PSN: Perryhx

Peliseuraa en välttämättä tarvitse mutta ihan vaan joss joku sattuu täällä juttuja lukemaan ja tuo pubgi kiinnostaa niin käykää ihmeessä kattomassa JomppaTv youtube kanavalta videoita ja joss nytt haluaisit mukaan pelaamaan ja mahd päästä mukaan johonkin videoon niin laittele kyselyä kommenteihin ;)

hei :) täällä olisi 14v pojan kloppi etsimässä pc peliseuraa, laaja valikoima kaikkea mm: csgo,gmod,borderlands ja pian gtav (uudestaan) haluaisin seuralaisen olevan yli 10v ja mieluiten semmoinen joka ei ota tosissan pelejä. huumorin taju on meemit ja dänkness. Steam:McLeksaTheBeanBoi siitä vaan kaikki pelaamaan :)

Moro kaikki ps4 pelaajat! Oon 22v jätkä joka pelaa enimmäkseen nhl 17, killing floor 2, f13th the game, fortnite ja ww2. Jos löytyy samoja pelejä ja kiinnostusta pelailla rennossa seurassa lisätkää :) psn, wiritin. (Mikki löytyy)

Peliseuraa vailla (PC)? Jos jotain kiinnostaa nii ite oon 17v ja pelaan esim. Gta v, R6S, pubg (aloittelija), The Division, Battlefield 1 ja 4, cod ww2, destiny 2, overwatch (harvoin), cod bo3, cs:go (silloin tällöin) ja muitakin löytyy. Peliseura mieluiten 14 - 25v.
Psn: http://steamcommunity.com/profiles/76561198152168242/
Sano vaan viestissä ikä ja discord jos lähetät ystäväpyynnön.

Etsitään lisää tiimiläisiä peliin Rust.. Addatkaa jos etsitte tiimiä, tiimissä tällä hetkellä 4 pelaajaa ( kaikki suomalaisia )
Steam : https://steamcommunity.com/id/Kuulakana420/
Skype : Kuulakana

Olemme luomassa suomalaista yhteisöä tulevalle MMORPG:ille nimeltä Lost Ark. Pelissä alkaa juuri viimeinen closed beta test ja full release on odotettavissa kesän aikana. https://discord.gg/nPSVs4m tästä linkistä voit liittyä Lost Ark - Finland discordiin mukaan ja oppia lisää pelistä!

Mortal Kombat XL ps4 vaatis suomalaista seuraa
Edit: Tunnus on Warlord09041986 jos kiinnostaa

Etsin suomalaista peliseuraa PC:lle koska asun ulkomailla. Olen 12v poika. pelejä löytyy Fortnite, PUBG, CSGO
Laita kutsua jos kiinnostaa. Discord username: eelis2006games#3142

Peliseuraa 36v jäbälle gta onlineen.(Ps4) Onhan sulla pitkä pinna, etkä ota peliä liian vakavasti..
Psn Dr Krisse

Kaipaatko PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) -peliseuraa? Tervetuloa PUBG Finlandin Discord-palvelimelle!

Mikä ihmeen PUBG Finland? PUBG Finland on Suomen suurin PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -yhteisö, joka järjestää viikoittain turnauksia ja yhteisöpelejä suomalaisille. Peleihin voi osallistua taitotasosta ja iästä riippumatta! Pelkästään yhteisön Discord-palvelimelta tavoittaa yli 4000 suomalaista PUBG-pelaajaa, joka tekee samalla palvelimesta yhden suurimman suomalaisen Discord-palvelimen! Tervetuloa!

Discord: https://discord.gg/uaMSuxM

Peliseuraa mieluiten yli 18v
PC https://discord.gg/RPF9pht

Moi! Etsin peliseuraa pc peleihin. Pelatuimmat pelit on viimeaikoina olleet PUBG, TF2, CS:GO. Muitakin pelejä löytyy steamista mitä voin pelailla. Löytyy myös headset, joten voidaan jutustella pelatessa. Jos yhtään kiinnosti niin laita kaveripyyntö :)
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198154587272

Etsitään rentoa peliseuraa!
Iällä eiole väliä kunhan et ota liian tosissaan joka peliä :D
Pelejä en jaksa alkaa luokittelemaan mutta tarvittaessa ja mieluusti ostan uusia pelejä :)

Tule addaamaan rohkeasti!!

Ps4: smoogeli