1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Samaa mieltä olen Rätsetin ja mecha_no_maniacin kanssa tuosta hitaudesta, jolla Ghiblin leffoja meille on tuotu. Luulisi, että juuri näille animeille on meilläkin kysyntää, jos joillekin on. Muutama Ghibli-leffa olisi vielä toivelistalla saada blu-raylle: Kikin lähettipalvelu, Tulikärpästen hauta ja Porco Rosso. Nyt kun tuli nämä pari klassikkoa, niin usko myös näiden kolmen tulemiseen jälleen heräsi. Musiikkipuolelta pitää mainita Kikin lähettipalvelu, jonka soundtrack on ihan törkeän hyvä.

Itse pistin Arrow Videolta tulemaan vinon pinon leffoja. Jos täällä on muita kulttikaman ystäviä (kasari-slasher ja muu kauhu, giallo, Dario Argenton leffat, oudot 70's poliisileffat jne.) niin Arrow on kultakaivos. Julkaisevat tosi outoja ja muutoin melkein unohtuneitakin leffoja ja satsaavat julkaisuissaan laadukkaaseen kuvarestaurointiin, ekstroihin jopa pakkaukseen. Kannattaa tsekata, jos kiinnostaa.

https://arrowfilms.com

Taas lähti cdonin "3 blu-ray leffaa 20e" tarjouksesta kohtuu tuoreita leffoja tilaukseen.

Wonder woman on saanut kehuja ja itseäkin kiinnostanut ekasta trailerista asti, mutta kuten taisin joskus aiemmin mainita niin odotin, että sen saa juuri tällä tarjouksella hyvään hintaan.

Alien: covenant..no se on uusi alien leffa. Eikö se jo riitä?
Olen tästä katsonut jonkun trailerin sekä ign:n video revikan ja niiden perusteella olen aika varma, että tulen viihtymään leffan parissa tuon alle 7e edestä varsin hyvin.

Samaan kategoriaan sopii myös se kolmas leffa eli ghost in the shell. Ei siis se anime versio joka itseltäkin hyllystä löytyy vaan viime vuonna julkaistu Scarlett Johansonin tähdittämä versio.
Tästäkin on tullut katsottua vain ign:n revikka jonka perusteella leffa pääsi "ostan kun halvalla saa" listalle.

Varsin jees aivot narikkaan darra päivän kattaus olisi siis taas kasassa:D
Itsellä menee nuo päivät aina aika saman kaavan mukaan. Jos tiedossa on valmiiksi joku kiinnostava trilleri tai draama vaikka netflixin valikoimasta niin se katsotaan ekana. Siitä siirrytään toiminnan pariin ja lopuksi jotain komediaa.