Yleinen Pelaaja-lehden palauteketju (huom. ei nettisivuston) / Foorumit / www.pelaajalehti.com
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Saako tuon switscin automaattissesti jos voitaa?

Lainaus käyttäjältä hell_patrol

Mielestäni arvostelut pitää pystyä kertomaan niin että ne eivät paljasta pelistä yhtään mitään. Jos sanotaan että pelin pulmat eivät ole kovin loogisia, Niin sen perään ei tarvitse kertoa esimerkkiä pulmasta joka paljastaa ratkaisun siihen. Kaikki varmaan ymmärtää mitä lauseella tarkoitetaan. Tämänkaltaisiin ratkaisuihin pelaaja sortuu. Pelistä voi kertoa mielipiteen, mikä siinä arvostelijan mielestä toimii ja mikä taas ei, mutta se ei saa sisältää minkäänlaisia paljastuksia pelin sisällöstä. En näe että paljastukset palvelisi yhtäkään pelaajaa.

Ne spoilerit, ainakin jälkimmäinen, olivat tasoa "pelissä pitää painaa nappia X hypätäkseen". Et varmaan tuotakaan halua tietää ennakkoon, sillä saman tason "spoileri" tuo on :D

Oli muuten sitkeä lehtimyyjä. Aloitti luonnollisesti niin että ei osannut heti sanoa onko oikeasti voittanut jotain vai kauppaako vain jotain, mutta tulihan se tarjousehdotus sieltä: Pelaaja-lehti xkk + peli = 40€. Kun sanoin että olen tilannut lehteä jo vuosia ja tilaan edelleen ja en ala tilaamaan lehteä kahteen kertaan vastaus oli jokseenkin kuolematon: "Mutta nyt saisit tuon tilaajalahjan tähän, eli Watch Dogs 2 pelin 40€:n hintaan. Siinä säästäisi 10€." :D Propsit kaverille sitkeydestä, mutta siinä vaiheessa ei kyllä voinut olla nauramatta :D Heitin vielä kaverille että no jos saat sen jotenkin tuon kestotilauksen sekaan, että en maksa ylimääräistä, niin miksipä ei.
-Ömmm.....hmmm.... sitä en kyllä oikein pysty tekeen
-Noni. En mä sitä tuplana tilaa.

Aikamoista :)

Lainaus käyttäjältä Miika Huttunen+

Nyt tarvittaisiin tarkempia esimerkkejä. Nimittäin pyrimme aika pitkälti aina välttämään spoilereita jutuissamme, mutta aina se ei toki ole mahdollista. Pääsääntöisesti pelin alun tapahtumia emme pidä spoilereina, sillä ne tulevat kaikille pelaajille muutenkin vastaan ensimmäisten minuuttien aikana.

En tiedä onko tämä käyty joskus läpi, mutta Trine 3:n arvostelu on jäänyt harmittamaan. Kerrottiin miten peli aiheuttaa lopussa pettymyksen. Tavallaanhan se ei ollut pelin "loppu", ja paljastettiin ehkä enemmän pelistä kuin sen juonesta, mutta mietityttämään jäi. Terveisiä Turkuun

Mitä se teidän asiakaspalvelu siellä taas oikeen perseilee?
Yritin jo viime keskiviikkona tiedustella sähköpostitse, että missä tämän kuun lehti mahtaa olla ja olen edelleen vailla mitään vastausta. Jos ei nyt tämän viikon keskiviikkoon mennessä ala mitään asiasta kuulumaan, niin lähtee kyllä tämä kestotilaaja puhelinsoitolla veks.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

Mitä se teidän asiakaspalvelu siellä taas oikeen perseilee?
Yritin jo viime keskiviikkona tiedustella sähköpostitse, että missä tämän kuun lehti mahtaa olla ja olen edelleen vailla mitään vastausta. Jos ei nyt tämän viikon keskiviikkoon mennessä ala mitään asiasta kuulumaan, niin lähtee kyllä tämä kestotilaaja puhelinsoitolla veks.

Tätä olemme itsekin ihmetelleet jo pitkään ja siksi nykyinen asiakaspalvelu on lähtenyt vaihtoon. Siirtymäaika on vielä toki jäljellä, joten asiasta joutuu vielä kärsimään. Suuret pahoittelut tästä.

Jos et ole saanut huomiseen mennessä lehteä tai vastusta, laita yhteystietosi minulle nyt kun Kaitilan Janne on lomalla, niin toimitamme lehden suoraan toimistolta sinulle.

Menköön nyt tälle alueelle, vaikka Pelaaja Shopin tietoja asia koskeekin.

Taas näkyy olevan shopissa Pelaajan tilausta tarjolla edullisesti PS+ -ajan kanssa, mutta alkoi ihmetyttää lehdestä kerrotut tiedot: "Pelaaja ilmestyy 11 kertaa vuodessa." Klik.

Onko Pelaaja todellakin muuttumassa kesälomaa pitäväksi lehdeksi vai onko (tässäkin, kuten edellisessä) tarjouksessa kirjoitusvihreä lukemassa? Kuitenkin kesäkuun numerossa sanotaan, että vuonna 2018 ilmestyy 12 numeroa.

"Onko Pelaaja todellakin muuttumassa kesälomaa pitäväksi lehdeksi vai onko (tässäkin, kuten edellisessä) tarjouksessa kirjoitusvihreä lukemassa? Kuitenkin kesäkuun numerossa sanotaan, että vuonna 2018 ilmestyy 12 numeroa."

Tänä vuonna tulee tosiaan 11 lehteä, joista nyt heinä-elokuun läpyskä on tuhdimpi tuplanumero. Huttunen selitteli asiaa tuossa viimeisimmän Pelaajacastin puolella. Keskeinen syyhän on se, että varsinkin E3:n muuttuneen luonteen johdosta kesä on yleisesti hiljaisempaa aikaa pelien maailmassa.

Suora linkki selitykseen videomuodossa.

Kuva lehdestä

Tämä ei itse lehteä pahenna ja on enemmänkin Postin jälkeä, mutta enemmän alkaa mietityttämään haluaako näitä lehtiä kerätä enää talteen (pitkäaikainen tilaaja täällä) kun lähes kaikki tulevat tuommoisessa kunnossa. Joko lehden kulmat ovat rutussa tai sitten tulevat tuon kuvan mukaisessa kunnossa että jopa sivujakin repeytyy hiukan. Ennen lehdet tulivat muovissa mikä yllättävän hyvin suojasi noilta isoimmilta vahingoilta, mutta ilmeisesti nykyään tulevat muovissa vain jos isompia liitteitä on mukana.

On kyllä harmillista että tällaista tapahtuu. Muovittaminen on ikävä kyllä älyttömän kallista ja sen tekemiseksi pitäisi nostaa tilaushintoja, mikä ei nykyaikana ole oikein kannattavaa. Niinpä muovitus saadaan tosiaan vain kun on joku isompi liite mukana joiden kanssa se on pakollinen. Ei siis voi muuta sanoa kuin että olkaa yhteydessä asiakaspalveluun uuden lehden saamiseksi, jos on pahassa kunnossa.

Mistään en mitään tiedä, mutta olisiko mahdollista, että tilatessa voisi valita lisähintaan muovitetun vaihtoehdon? Kuten sanoin en tiedä paljo tämä tulisi maksamaan ja onko edes miten järkevästi toteutettavissa, mutta ainakin itse voisin maksaa esim. euron enemmän per lehti, että tietäisin sen tulevan perille ehjänä. Tosiaan aika uskomatonta tämä postin toiminta...

Yhdellä muovilla rikkomisen ja toisella rikkoontumisen estämisen noidankehän sijaan voitaisiin lehtinippujen terävät muovipannat vaihtaa vanhaan kunnon pakettinaruun, liekö kasvikuitupohjaiseen. Sillä voi nyt häntä, jonka lehti on ollut nivaskan päällimmäisenä tahi alimmaisena.