Kaitila pitää pään kylmänä

21.09.2012 // Kirjoittanut: finngamer
9

Kuluneet pari viikkoa ovat olleet kiireisimpiä mitä olen työurani aikana nähnyt. Tässä kirjaimellisesti muutamassa päivässä on pitänyt järjestää…

-Animen valmistelu Kirjamessuille (osasto, tekniikka, työntekijät, kulkuluvat, yhteistyökumppanit, ohjelma)
-Pelaajan valmistelu Digiexpoon (osasto, tekniikka, työntekijät, kulkuluvat, yhteistyökumppanit, ohjelma)
-Erään ulkoistetun palveluntarjoajan vaihto (työvälineet, valtuutukset, perehdytys)
-10v Pelaaja painoon (juttujen tilaus ja aikataulutus, poikkeava kansi, poikkeava jakelu)
-Pelaa!-lehti painoon viikko Pelaajan jälkeen (suunnittelu, juttujen tilaus ja aikataulutus)
-TOIMISTON MUUTTO (en voi uskoa, että tämäkin sattumalta päätyi tähän ajanjaksoon… Muuttofirmojen kilpailutus ja valinta, takuumaksut, avaimet, osoitteenmuutos, vakuutusten siirto, sähkön siirto, puhelimen siirto, netin siirto, siivouksen siirto, postilokeron kohtalo, työterveyshuollon mahdollinen vaihtuminen… eikä vielä olla edes päästy pakkaamaan yhtään tavaraa eteisessämme oleviin 170:een muuttolaatikkoon!)

Ja nämä kaikki vielä sen jälkeen, kun palasin neljän viikon isyysvapaalta jo normaalistikin tänä aikana kertyneiden töiden ääreen (kirjanpito, laskut, palkat…), ja viikko sitten löi vielä flunssankin päälle! Olo on parhaimmillaan kuin Härkösellä ja Vileniuksella.

No okei, se työmäärällä lesoamisesta. Kummasti sitä pääsee zonelle, kun hommaa piisaa. Eiköhän tässä tuhannesta muistettavasta asiasta silti jokin olennainen unohdu, mutta fiilis lienee silti hyvä kunhan kaikki valmistuu.

Joku saattaa nyt kauhistua työnkuvaani, eikö täällä vaan pelata päivät pitkät? Kumma juttu, mutta jätän mielelläni pelailut muille, vaikka se työni aloittaessa olikin osa paikan eksotiikkaa. Mitä enenevissä määrin saan nautintoni siitä, että kaikki toimii mahdollisimman sulavasti muiden työntekijöiden osalta ja että firma on mieluisa työkaveri yhteistyökumppaneiden mielestä.

Kun teen työni hyvin, kukaan ei huomaa mitään. Kun mokaan, sen huomaavat kaikki. :)

-Janne Kaitila, toimituspäällikkö

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Kaitila, kaikilla meillä on töitä ;(

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Kaitila, kaikilla meillä on töitä ;(

Ja ne työt loppunevatkin sitten vasta Digiexpojen jälkeen. :) Työn iloa vain, itse valmstaudun kahdeksaan kokeeseen kahden viikon sisään...

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Vertauskuva meni ainakin nappiin :D, hienoja miehiä nuo Härkönen&Vilenius. Vaikuttaa olevan Kaitilallakin mukavasti hommia näköjään, mutta sitten kun tuo työrupeama on ohitse, niin on varmasti hyvä ja helpottunut fiilis. Voimia työn äärelle!

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

itsehän käynnistä oluen ja pleikkarin, hyvää perjantaita. Luv Ya!

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kuulostaa pelottavasti meikäläisen tradenomiopintojen projektitöiltä. Ainut ero että meillä on muutaman ihmisen ryhmä, Kaitila hoitaa kaikki hommat yksin. :) I'm sure it ain't easy.

Käyttäjän Lasse Ergolas kuva
Lasse Ergolas

Jaksaa jaksaa!

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer
Lainaus käyttäjältä Lasse Ergolas

Jaksaa jaksaa!

Samat sanat!

Sinua ja Minnaa tämä valitus ei tietenkään hetkauta, kyllä kaikki tietävät ketkä ovat toimiston kiireisimmät työntekijät. ;)

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jos olisin lukiossa tiennyt, millaista työelämässä on, en olisi koskaan ulissut miten "rankkaa" koulussa on. Hauskaa luettavaa, lisää tälläistä!

P.S Kannattaisi varmaan vähän vaikeuttaa tuota profiilin tekemistä. Nuita spämmejä ilmestynyt tälläkin viikolla pari kappaletta.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Muksu

Jos olisin lukiossa tiennyt, millaista työelämässä on, en olisi koskaan ulissut miten "rankkaa" koulussa on. Hauskaa luettavaa, lisää tälläistä!

P.S Kannattaisi varmaan vähän vaikeuttaa tuota profiilin tekemistä. Nuita spämmejä ilmestynyt tälläkin viikolla pari kappaletta.

Harvoin ne lukioon meniät työelämästä mitään tietävät, eikä aina sieltä päästyäänkään. Rankkaa työtä ei olekkaan on vain vääriä ihmisiä väärillä aloilla...