The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch) / Arvostelut / www.pelaajalehti.com

The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch)

15.02.2018 // Kirjoittanut: Markus Heino
5

Yksi Skyrim mukaan, kiitos

Nintendo Switchin julkistuksen ja varhaisen markkinoinnin yhteydessä keskeiselle paikalle nostettu Skyrim kokoaa reilu vuosi sitten PS4:lle ja Xbox Onelle julkaistun The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Editionin tavoin pelin lisäosineen siistiin nippuun.

Aloitin paluuni Skyrimiin Pro Controller -ohjaimella ja konsoli televisioon kiinnitettynä, jolloin toiminta sujuu niin kuin konsoleilla tähänkin asti. Peliä on mahdollista pelata myös liikeohjauksen avulla, jolloin taistelut voi käydä Joy-Con-ohjaimia heiluttamalla. Hauskana lisänä Joy-Conien HD Rumble -ominaisuutta hyödyntävä tiirikointi toimii yllättävän hyvin.

Switchille julkaistu Skyrim on visuaalisesti erikoinen paketti uutta ja vanhaa. Seikkailu näyttää rujommalta kuin vertailuun käytetty PS4-versio, ja ero on erityisen selvä valoefekteissä. Kannettavana peli näyttää usein paremmalta ja rullaa vähintään yhtä hyvin kuin isolle ruudulle venytetty versio.

Pienistä lisäominaisuuksistaan huolimatta Skyrim on edelleen se vanha tuttu seikkailu, joka on nähty jo tusinana versiona. Se ei ehkä ole Switchillä kaunein otanta pelistä, mutta suosittelen sitä niille, jotka eivät ole seikkailua vielä kokeneet, tai niille, joita kannettava versio Skyrimista kutsuu uudelleen mukaansa.

8/10

Kehittäjä: 
Bethesda Game Studios
Julkaisija: 
Bethesda Softworks
Peligenre: 
Roolipeli
Julkaisualustat: 
Nintendo Switch
Pegi-ikärajat: 
K-18
Pegi-merkinnät: 
Väkivalta

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Kuinka monta versiota Skyrmistä on tehty. On se hyvä mutta ei niin hyvä että siitä pitäisi tehdä monta versiota.Miksi tekijät vieläkin ratsastaa tällä. En voi ymmärtää Eikö olisi aika keksi jotain uutta ,Jollei osaa niin ei sitten mitään..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko nämä nyt lehdessä arvosteltuja vai niitä nettiarvosteluja? Ei muista niin jokaisen kohdalla pitäisi kaivaa lehti tai vähintään täällä klikkailla tieto esiin. Ennenhän näissä taisi lukea jos oli jossain jo ollut tai jos oli nettiarvostelu, tai niin muistelisin. Miksei enää? Tai jos ei ole ollut niin voisiko olla?

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Se on bisnestä. Opit vielä kun kasvat isoksi. Kiukattaahan se tietysti kun ei saavu uutta tes:iä jota on jo odotettu.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus Audiovarmennus

Se on bisnestä. Opit vielä kun kasvat isoksi. Kiukattaahan se tietysti kun ei saavu uutta tes:iä jota on jo odotettu.

Ihan sama vaikka tulisi 10 skyrimiä muutenkin tämä pelisarja on huono.Se ei ole GTa Se ei God Of War Kingdom Hearts .Devil May Cry. Metal Gear Solid.elder scrolls pelisarja on heikko taso mutta kyllä se Falloutin voittaa mennen tullen.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Arlolla oli tosi hyvä video koskien juuri Switchin "portteja". En jaksa linkata sitä, mutta käykää itse Tubesta katsomassa. Ps. Arlo on se sininen ja karvainen tyyppi, joka näyttää vähän Keksimonsterilta. :)