Tiesitkö? Uusin Far Cry on mahdollista läpäistä viidessä minuutissa / Artikkelit / www.pelaajalehti.com

Tiesitkö? Uusin Far Cry on mahdollista läpäistä viidessä minuutissa

20.05.2018 // Kirjoittanut: Ida Suominen
4
Tiesitkö? Uusin Far Cry on mahdollista läpäistä viidessä minuutissa

"Tiesitkö?" on Pelaajalehti.comin sunnuntaisin ilmestyvä artikkelisarja, jossa Ida Suominen pureutuu pelien ja pelialan ilmiöihin, taustoihin, ikoneihin tai salaisuuksiin.

Muutama vuosi sitten ilmestynyt Far Cry 4 antoi pelaajalle mahdollisuuden tehdä sen, mitä pelaajahahmo oli tullutkin pelin tapahtumapaikkana olevaan Kyratin valtakuntaan tekemään – tuoda äitinsä tuhkat takaisin kotiin. Jos pelaaja jaksoi pelin alussa odottaa ruokapöydän ääressä sillä aikaa, kun pääpahis Pagan Min kävi puuhaamassa omia asioitaan, peli oli mahdollista saattaa loppuun kymmenessä minuutissa. Asiansa hoidettuaan Min tuli takaisin ja kyyditsi pelaajahahmon helikopterilla viemään tuhkat hautapaikalle. Peli päättyi näppärästi ilman, että pelaajan tarvitsi sekaantua kenenkään muun tekemisiin.

Tämän vuoden maaliskuussa ilmestyneessä Far Cry 5:ssä on samankaltainen mahdollisuus. Peli alkaa siitä, kun pelaajahahmo tulee poliisikavereineen pidättämään pelin ykkösvihulaista, kulttijohtaja Joseph Seediä. Koska pelaajahahmo on poliisitiimin uusin tulokas, jää Seedin pistäminen rautoihin hänen harteilleen. Jos pelaaja viivyttää helyjen laittamista pari minuuttia, sheriffi tuumaa, että lienee parasta vain poistua paikalta vähin äänin. Kun toinen tiimin jäsenistä kyseenalaistaa päätöksen, sheriffi vastaa etteivät he tule pääsemään elossa ulos mikäli yrittävät ottaa Seedin talteen. Joukko poistuu kirkosta ja lopputekstit pyörähtävät käyntiin.

Lue lisää:

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tämä juttu oli jo Far Cry 4.Pelintekjöillä olisi halvempaa tehdä tunnin peli ja pyytää siitä 60e,Ja näin on tapahtnut.PS2 Zone Of The Enders kestää tunnin. siinä on kunnon rahastus paikallaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Arvasin vitosessa tuon olevan pelissä koska tiesin nelosen tapauksesta. Odottelinkin hetken aikaa mutten jaksanut kuitenkaan ihan niin kauan että olisin nähnyt kyseistä lopetusta.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

En mutta testasin

Käyttäjän Defgon kuva
Defgon

6/10.