Ladataan
FoorumitPalauteRaportoi bugeista

Raportoi bugeista

196 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 04.05.2006
Uusi sivusto, uudet ongelmat.

Eikö joku ominaisuus toimi? Raportoi uuden sivuston bugeista täällä.
HUOM! Ehdotukset tai parannukset laitetaan ehdotuslaatikkoon. Tänne viestit jos jokin ei toimi, ei viestejä ominaisuuksista joita haluaisit.
Poissa
Liittynyt: 03.10.2007
Ei varsinaisesi bugi tämä, mutta onnistuitte raiskaamaan sivuston todella pahannäköiseksi. Ensimmäinen fiilis hiukan sama kuin joku olisi ottanut kauniin tytön ja mäiskinyt naaman muodottomaksi.
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Pöh. Hyvältähän tämä näyttää. Pelaajalehti.com ei vain toimi, täytyy käyttää .fi päätettä. Tällä hetkellä ei muuta raportoitavaa.
Poissa
Liittynyt: 07.07.2006
Jumaluuteni jäi dev-saitille. Saanko takaisin? Lisäksi en jostain syystä käy edes Pelaaja+-käyttäjästä.

E: Lisäksi, normikäyttäjä ei näytä pystyvän muokkaamaan omia aloitusviestejään.

E2: Saitti tuntuu myös loggaavan vähän randomilla ulos. Lisäksi urli hyökkää Pelaajalehti.comista mihin lie golf-hostingiin.
Poissa
Liittynyt: 06.07.2006
Miksi nimimerkkini muuttui tämmöiseksi? Eikö täällä enään sallita / - merkkejä? Rasismia! Nykyisestä nimimerkistäni en pidä sitten tippaakaan. Voiko tuota vielä jotenkin muuttaa paremmaksi?
Poissa
Liittynyt: 13.10.2007
Tekemäni keskustelualue ei näy Foorumeiden Popkeskustelut alueella, vaikka pääsen sinne itse url:n kautta.
Bugi vai onko se moden seulonnassa?

Edit: Jos oman viestin keskusteluun meinaa lähettää, sivusto vaatii jonku suojavarmennuksen täyttämistä. Joku kirjainrimpsu pitäisi kirjoittaa laatikkoon. Noh, ei siinä, helppoahan tuo on jos se edes näkyisi. Riippuen siitä, olenko Pelaajalehti.fissä vai golf-77:ssa, se ilmestyy joskus ja joskus ei.

Edit II: Keskustelun aloitusviestiä ei voi muokata. Sitten saisiko foorumeille muutenki Pelaajalehti.comin mielipide keskustelualueen? Käyttäjillä on varmasti paljon sanomista sivuston joistakin ulkoasupäätöksista. Itse ihmettelen miksi PB ja Kysely ovat ihan alimpana? Saisiko niitä nostettua hieman ylemmäs?
Poissa
Liittynyt: 09.02.2009
macrodeathia kompatakseni, uusi boardi on aivan raiskatun oloinen siihen vanhaan hyvään verrattuna. Ei pidä ollenkaan uudesta boardin tai sivuston lookista, anteeksi vaan, näyttää jotenkin niin harmaalta ja elottomalta edelliseen verrattuna. Boardi näyttää nyt siirtyneen aivan pääsivun alalaitaan, kun se oli ennemmin puolessa välin sivua. Ei hyvä. Boardista näkyy pääsivulla vain kolme tuoreinta otsikkoa, kun aikaisemmin näkyi paljon enemmän. Ei sekään hyvä. No varsinainen bugi (vai viereilijoitten hämäykseksikö), näkyy tuossa vasemmalla puolen nimimerkin alla "Liittynyt 1.1.1970" kaikkien käyttäjien kohdalla, mutta kun kirjaantuu se vaihtuu oikeaksi päivämääräksi. Loggautuminen bugaa, saa odottaa tooodella kauan että jotain tapahtuu, ja nukkumaankin jo pitäisi päästä..

e: Loggautuminen pelittää jälleen.
Poissa
Liittynyt: 08.07.2009
Ei varsinaisesti kyse bugista mutta uusi "uutiset" sivu on hanurista. Ennen uutisia näkyi vaikka millä mitalla ja nyt vain 4 kerrallaan? Olisi helpompi jos saisi mahdollisuuden valita (vaikka vain membereille?) näkymään esim. 10-30 uutista per sivu. Tuo turha sivujen hyppiminen on rasittavaa, sekavaa ja aikaa vievää touhua.
Poissa
Liittynyt: 08.07.2009
Lainaus käyttäjältä MastaKillah+
Ei varsinaisesti kyse bugista mutta uusi "uutiset" sivu on hanurista. Ennen uutisia näkyi vaikka millä mitalla ja nyt vain 4 kerrallaan? Olisi helpompi jos saisi mahdollisuuden valita (vaikka vain membereille?) näkymään esim. 10-30 uutista per sivu. Tuo turha sivujen hyppiminen on rasittavaa, sekavaa ja aikaa vievää touhua.


Ps. Ja näyttäisi olevan uutisten kommenteissa sama juttu että aina muutama kommentti ja sitten vaihdettava sivua. Mielestäni olisi parempi kun kaikki kommentit olisivat yhtenä pötkönä niin jäisi tuo turha sivujen vaihtelu pois. Onko tähän mahdollista saada muutosta?
Poissa
Liittynyt: 04.01.2011
Itselläni sivusto jumittaa aivan tajuttoman paljon. Firefoxia käyttelen, mutta en tiedä johtuuko se nyt tuostakaan. Ja annetaanpa nyt palautetta myös vähän uudesta sivusta myös. Muuten kaikki näyttää hyvältä, mutta itse foorumit ovat aivan tajuton pettymys. Olisiko se nyt ollut niin vaikeaa ottaa käyttöön samantyylisiä forumeita kuin esim. Konsolifin sivuilla tai vaikkapa NeoGaffilla? Rasittaa katsella tällaista forumia.
Poissa
Liittynyt: 03.05.2008
Sivusto jostain syystä heittää minua parin minuutin välein ulos.
Näin muista poiketen, itse tykkään boardien tämänhetkisestä ulkonäöstä oikein paljon.
Lisäksi, kaikki ovat nähtävästi liittyneet foorumeille täsmälleen samana päivänä kuin minä.

EDIT: Lisäksi Firefoxilla sivujen lataaminen on ARMOTTOMAN hidasta.