Ladataan
FoorumitPelitPeliaiheiset ostokset

Peliaiheiset ostokset

1894 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 07.07.2006
Pelaamisharrastuksen yksi hienoimpia hetkiä on uuden pelin tai peliaiheisen asian ostaminen, miksi niistä kertominen on usein myös mielenkiintoista puuhaa. Tuliko siis ostettua jotain peliaiheista? Kerro siitä tässä ketjussa!

Koska silkat listat ovat kuitenkin tylsiä, on vaatimuksenani, että viestissä kerrotaan aina lisäksi muutakin kuin vain pelin nimi, hinta ja ostopaikka. Syitä, seurauksia, fiiliksiä ja koskettavia kokemuksia siis vain reilusti jakoon. Romaania ei toki tässäkään ketjussa ole tarpeellista kirjoittaa.

---------------------------------------------------------------

Omiin viimeisimpiin ostoksiini lukeutuu Castlevania: Lords of Shadow, joka on jälleen ollut yksi niitä pelejä, jotka kyllä kiinnostavat, mutteivät niinkään paljoa, että olisin ollut valmis raottamaan kukkaroani vähän reippaamminkin. Työmatkalla Metroa-lehteä lukiessani sainkin eräälle aamulle mukavan startin, kun liitteenä olleessa Kampin mainosläpyskässä paistoi mainos 10 euroa kustantavasta Linnavaniasta. Ruokkis menikin sitten siinä, että juoksin Kamppiin omaa kopiotani hakemaan.

Nyt pelissä porskuttelen noin puolessa välissä, ja vaikkei God of War -henkiset mätöt yleensä erityisemmin ole kiehtoneet, on LoS pitänyt kivasti otteessaan. Rytmitys on varsin hyvin saatu pelissä hoidettua, eikä vaihteluakaan ole yhtään hassummin tarjolla. Kyllä tämän läpi kelpaa pelata.
Poissa
Liittynyt: 23.08.2006
Itselle postimies toi tässä muutama päivä sitten ICO & Shadow of the Colossus Classics HD:n. En ole koskaan aikaisemmin pelannut ICO:a ja SotC:kin jäi aikanaan PS2:lla kesken, joten tämä paketti kuulosti aivan loistavalta diililtä omaan korvaani.

Pitkään olin varma, että tulen kokoelman varmasti hankkimaan, kunnes julkaisun lähestyessä rupesin hieman epäröimään. Tässä kuitenkin on monia muitakin pelejä pelattavana ja minulla tuppaa pelit usein jäämään kesken niin tulisiko näitä kahta peliä edes sitten pelattua. Hiukan Internettiä selailtua ja muutaman arvostelun lukaistuani tilasin pelin ennen kuin ehdin edes ajatella mitä olin tehnyt. Ja nyt se sitten komeilee hyllyssäni, tosin vielä muoveissa, odottamassa ensimmäistä pelikertaa.
Poissa
Liittynyt: 10.09.2008
Viimeisimpiä peliostoksia ovat myös ICO ja Shadow of the Colossus- combo, Resident Evil 5 Gold Edition ja Dark Souls. Vain ICO:a pelasin melko kauan sitten, joten en hirveästi pelistä muista kuin alkumetrejä. Nyt voi hyvällä ruudunpäivityksellä jopa pelata SOTC:ia, joten hyvällä diilillä saa kaksi mainiota peliä edistettyinä versioina.
RE5 GE taas oli näennäinen heräteostos, johon osallisena syynä on PSN:stä ostettu Resident Evil 4, joka herätti sisäisen zombitappajani. Vanilla- versio tuli annettua vaihdossa aikoinaan ja oli tarkoituksena tämä jossain vaiheessa hankkiakin.
Dark Soulsia ei ole vielä lähetetty. Housuissa jo kutisee että pääsisi kokeilemaan huitsin vaikeaa peliä ja hengellistä jatko-osaa Demon's Soulsille. Olen mahdollisiiman paljon ollut media-lakossa tätä peliä kohtaan, joten neutraalin ja pienen hypen vaihteilla odottelen peliä.
Poissa
Liittynyt: 13.10.2007
Dark Souls LE tuli ennakko-ostettua tämän viikon alkupuolella ja eilen(torstaina) tuli viestiä Verkkokaupasta että matkaan olisi sekin lähetetty. Toivottavasti saapuu täksi päiväksi viikonloppua varten.

Uuden Store päivityksen myötä tuli liikaakin korttia vingutettua. Tuli hommattua Crysis, Borderlands ja Cho Aniki! Crysis on itsestäni onnistunut konsoliporttaus. Pienen pelisession jälkeen ihastuin sen avoimuuteen ja mekaanikoihin, vaikka olen siinä täysin surkea Laughing out loud Borderlands, noh, Dead Islandin jälkeen co-op pelaaminen monen henkilön kanssa oli aika hauskaa puuhaa, niin jos BL:n GOTYn saa hintaan 15 e, count me in! Nyt vain pitäisi kunnollinen posse kerätä kasaan ja se ois siinä. Cho Anikin nappasin todellakin kaivatusta PSone import osiosta ja voi hyvänen aika, mitä tämä on!? Japanilaista epämääräistä, hullunkurista, lihaksikasta, sekoa 2D shoot em uppia. Jos peli saa pelaajan nauramaan enemmänkin kuin pari kertaa, kyseessä ei voi olla paska peli Laughing out loud Olen ihan otettu tästä satunnaisostoksestani, eikä kaduta yhtään! Suosittelen suuresti
Poissa
Liittynyt: 17.01.2010
Lainaus käyttäjältä Sodanjumala+
Viimeisimpiä peliostoksia ovat myös ICO ja Shadow of the Colossus- combo, Resident Evil 5 Gold Edition ja Dark Souls. Vain ICO:a pelasin melko kauan sitten, joten en hirveästi pelistä muista kuin alkumetrejä. Nyt voi hyvällä ruudunpäivityksellä jopa pelata SOTC:ia, joten hyvällä diilillä saa kaksi mainiota peliä edistettyinä versioina.


Ohhoh hyvä kun muistutit tästä ICO ja SOTC combosta, ihan päässy unohtumaan että on tullu jo myyntiin. Pitänee hankkia.
Poissa
Liittynyt: 06.08.2010
Omiin lähiaikaisiin ostoksiini kuuluu Band Hero Wiille, Citymarketista sain kahdella eurolla, eipä tuota muuten olisi tullut poimittua.
Sitten vähän retroilua, elikkä NES:ille ostin loose Chip 'n Dale: Rescue Rangers pelin eli Tiku ja Taku: Pelastuspartio näin suomeksi. Kahdellatoista eurolla tämän sain bongattua, ja muutenkin tästä olen kuullut vain hyvää, ja taattua Disney-Capcom laatuahan tämäkin on.

Ja vielä yksi konsolikin on tullut osteltua, eli Super Nintendo Entertainment System tai SNES näin lyhennetysti. Tämän sain sen alkuperäislaatikossaan viidelläkymmenellä eurolla, tosin ilman ohjaimia, mutta äkkiäkös nekin hommaa. En malta odottaa pääseväni pelaamaan tällä "maailman parhaalla konsolilla" niinkuin Pelaajakin aikoinaan väitti. Smile
Poissa
Liittynyt: 13.04.2010
Tänään tuli noudettua gamestopista tuo ennakkovaraamani Rage (Anarchy Edition) ps3:lle. Varaushetkellä olin vienyt vaihtoon 3 peliä vaihtoon; Crysis 2, Brütal Legend ja Demon's Souls (Kyllä, olin jo sen verran turhautunut peliin ja päätin kokonaan luovuttaa pelin..loistava peli silti, ei vaan sovi minuntasoiselle pelaajalle) ja näin ollen jäi 30 euroa maksamatta noutopäiväksi.
Tuli myös samalla tehtyä ns. herätevaraus, sillä arkham cityn keräilyversio meni varaukseen, tuosta en maksanut mitään ylimääräistä etukäteen.
Poissa
Liittynyt: 07.01.2007
Riepu mistäs kaupasta hait noin halvalla Castlevanian?
Poissa
Liittynyt: 07.07.2006
Tosiaan, Konsolinetissshän tuo oli, mutta tarjous koski vain paria päivää, kun Kampissa oli meneillään niin sanotut kampitusviikot. Muutenkin ostamani kopio oli toiseksi viimeinen heidän varastossaan.
Poissa
Liittynyt: 07.10.2011
Hämeenlinnassa avattiin ihka ensimmäinen pelikauppa/huone jossa on nyt vaihtopäivät ja sinne päätin sitten viedä NFS prostreet Wii ja NFS Nitro Wiin ja kappas vain sain mukaan street fighter IVn vain kuuden euron panostuksella!

käväisin myös cittarissa ja sieltä tarttui mukaan yllättäen uusin pelaaja-lehti.

Tietenkin ajoin niin kovaa kun pyörällä kotiin ja tungin pelin PS3:meen ja aivan mahtavahan se oli ja aivan koukussa siihen olen!

E:ja kaupan nimi on pelihuone ENTER
Poissa
Liittynyt: 03.10.2008
Tuli tässä viime viikolla ostettua mahtava paketti PS3:lle, Shadow of the Colossus & ICO HD Collection, hintaan 39.90€ Verkkokauppa.comista. Itselleni molemmat ovat uusia tuttuja, sillä ne jäivät PS2:lla ostamatta. SotC:sta on minun pitänyt jo aikapäivät ostaa mutta mistään en ole löytänyt ja tässä tarjoutuikin mainio tilaisuus korjata tämä sivistysaukko.

Tässä nyt olen SotCia jonkin verran jo pelaillut, ja täytyy sanoa että mahtava peli on! Jotkut kolossit ovat kyllä hieman laimeita omaan makuuni, kuten se eräs leikkimökin kokoinen "koira", eihän sitä voi edes kutsua kolossiksi! Muuten peli on osoittautunut kyllä odotusten arvoiseksi.

ICOa en ole vielä päässyt testaamaan, sillä ajattelin juurikin pelailla SotCin ensiksi läpi. Mitä nyt jonkin verran olen pelistä tietoa katsellut niin ei vaikuta oikein minun tyyliseltä peliltäni, mutta toivon että tästäkin saan jotain irti.