Ladataan
FoorumitPalautePelaajacast -palauteketju

Pelaajacast -palauteketju

122 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Kaikki risut ja ruusut kätevästi yhdessä paikassa. Uutiset häviävät nopeasti, joten jos joku kuuntelee jakson iTunesista viikon myöhemmin niin voi kirjoittaa tänne sitten palautteen.

Jakson 75 palautteeni:

Odotettavaa hyvää peruslaatua, teette edelleen mielestäni parasta suomalaista pelipodcastia, Pelaajaboardcastia ei ole missään nimessä luotu kilpailemaan kenenkään kanssa, joten tottakai olette parempia. Teillä puhujat myös tuntevat toisensa, ja istuvat saman pöydän ääressä jolloin juttua tulee myös huomattavasti paremmin. Tulevista peleistä ja pelimaailman tapahtumista on aina mielenkiintoista kuulla teiltä.

Musiikki oli taas hyvää! Pysyttäytykää vain peliaiheisessa musiikissa. Aina positiivista jos on peliaiheinen podcast että musiikit pysyisivät samalla linjalla.

Mitä siihen kiroiluun tulee, niin ainoa joka sitä vittua viljelee taitaa olla herra Rekunen. Mielestäni sana kuulostaa aina tökeröltä, käytti sitä missä tilanteessa hyvänsä kun nauhoitatte podcastia, on niitä muitakin voimasanoja. Ei se silti niin kamalaa tosissaan ole kuin jotkut sanovat. Mutta hyvä siis jos käytettäisi vähemmän, kuten nyt.

Lopun haastatteluosio oli hyvä idea. Vaikka se olikin lyhyt ja ytimekäs, niin avautuu toimituksen persoonallisuudet hieman niilläkin vastauksilla.
Käyttäjän antti-la kuva
Poissa
Liittynyt: 14.07.2009
Heti alkuun täytyy sanoa, että Pelaajacastien taso on tippunut hurjasti Thomaksen lähdön jälkeen. Ensimmäiset jaksot lähdön jälkeen, olivat ihan OK kun edes Rautalahti piti keskustelua innostavana ja viihdyttävänä kuuntelijalle. Vakioporukka on omalla tavallaan tosi hyviä asialinjaisia-tyyppejä, mutta ilman yhtä kunnolla ekstroverttiä-persoonaa, joka nostattaa koko jengin adrenaliinitasoa, on meininki kaikinpuolin vähän väkinäisen kuuloista.

Keskustelijoiden yleisestä asenteesta castien aikana paistaa semmonen "blaablaa, vittukun pääsis jo vaan oikeiden töiden pariin" yhä kasvavissa määrin, ja jos tämän kuulee läpi, tulee kuuntelijallekkin erittäin epämiellyttävä fiilis.

Tähän nyt sitten ne pakolliset defenssit siitä, kuinka on resurssiton, ilmainen, fanservice, omasta ilosta yms. Mutta silti! Harmittaa vaan henk.koht niin paljon koska ennen uusi pelaajacast oli todellakin jotain odottamisen arvoista keskelle arkea. Nykyään joku puolivillainen Eemelin 30min monologi peliuutisista (anteeksi kärjistys), on maksimissaan "meh" arvoinen suoritus.

Nämä voi toki olla täysin väärin tulkittuja asioita, mutta näin se on mulle viimeaikoina syystä tai toiseta välittynyt. Toivon, että taso saataisiin keinolla tai toisella nousemaan. Tekemisen ilo ja hyvä meininki takaisin.

Niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Viime jaksossa sitä ns. hyvää shittiä oli castin kohdassa jossa Eemeli ja Huttunen väänsivät Nintendon kilpailusuhteesta, konsolien myynneistä yms. (Tuloksella Eemeli 1 - Huttunen Innocent
Poissa
Liittynyt: 10.02.2010
Kaipaan uusimpiin casteihin enemmän keskustelua ajankohtaisista peleistä. Pelikokemuksia olisi kiva kuulla enemmän ja olisi kiva kuulla hauskoja/mielenkiintoisia tarinoita peleistä. Viime vuoden Red Dead Redemption keskustelu eräässä castissä oli tosi mielenkiintoinen ja hauskaa kuuneltavaa ja se sai minut jopa ostamaan pelin.
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
tänään se tulee, tänään se tulee! Tätä odottanut koko viikon. Kiitän toimitusta hienosta vuodesta!
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Helvetti sentään, tämähän tulee olemaan herra Eemeli Rekusen viimeinen Pelaajacast! Olisi pitänyt muistaa kysyä että joko on seuraaja tiedossa. Huh. Saa nähdä mikä on Pelaajan verkkotoiminnan tulevaisuus...

Ja jotta en riko täydellisesti aloittamani ketjun tarkoitusta, sanottakoon vielä että viime castin Rekunen vs. Huttunen väittely oli hienoa, kun on tunnetta mukana niin huomattavasti paranee jakson laatu.
Poissa
Liittynyt: 02.10.2008
Vuoden viimeinen casti kehissä, pahoittelut myöhästymisestä pienten aikataulusäätöjen takia. Huttunen on matkoilla ja Eemelikin valitettavasti sairaslomalla, joten saatte tyytyä Janneihin ja allekirjoittaneeseen. Sekä erääseen rautaisaan vakiovieraaseen.

Pelaajacast #078
Poissa
Liittynyt: 01.10.2010
Joko pelaajacast palaa tauolta?
Poissa
Liittynyt: 08.10.2011
Ehkä olen vain tyhmä tai jotakin, mutta mistäpäin sivuja mahtaa löytyä pelaajan vanhat castit vai löytyykö ollenkaan? + Milloin Puha castiin? mielellään kuulisi hänenkin aatteensa viimevuoden peleistä sekä tämän tulevan vuoden tarjonnasta.
Poissa
Liittynyt: 06.08.2009
Pelaajacast 79 toi mieleen kaikki parhaat castit, joissa useampi henkilö oli pelannut kunnolla samaa peliä. Vaikka peli ei kiinnostaisikaan, teidän keskustelua on hauska kuunnella.

Vaikka yleensä käyttekin asiat tyhjentävästi läpi, Pelaajacastit toimisivat hyvinä keskustelun herättäjinä. Apuna voisi olla uutisen lopussa oleva, jonkin castissa puhuttaneen aiheen tiimoilta laadittu kysymys, johon voisi ottaa kantaa castin kuunneltuaan. Aikaisemmallakin boardilla syntyi harmittavan vähän keskustelua castin pohjalta. Pientä "virallista" avausta se mielestäni vaatisi.

Mutta joo, ajattelin kommentoida Huttusen kyllästymistä fantasia MMO-peleihin. Vai koskeeko se kaikkia fantasiapelejä? Jos ei niin en ymmärrä, miksi Guild Wars 2 kannattaisi jättää kokematta. Castissa tuli esille SWTORin tarinavetoisuus – GW2 on myös täysin ääninäytelty ja sitä voi pelata yksinpelinä omaan tahtiin edeten. En siis ymmärrä aika-argumenttia, varsinkaan kun pelissä ei ole kuukausimaksua. Tämä kortti kannattaa vielä katsoa vaikka vain yleissivistyksen takia. Nimenomaan Huttusen analyysi GW2:sta aiempiin MMO-peleihin verrattuna minua kiinnostaa. Olisi herkullista kuulla konkarin suusta, kestääkö esimerkiksi tarina vertailun mihin tahansa peliin. Open betaa ja julkaisua odotellessa.
Käyttäjän bioshokkaaja kuva
Poissa
Liittynyt: 30.01.2012
Valtaisat kiitokset casteista.

Olen tässä nyt pari viikkoa kärsinyt ilmeisesti silmien ylirasitustilasta (10 vuotta näyttöpäätetyötä takana ja joku raja taisi tulla hetkellisesti vastaan), joten ei oikein suju tietokoneen käyttö, ei tv:n katsominen eikä lukeminen, joten voitte kuvitella, että välillä on vähän ihmeissään, että miten saisi aikansa kulumaan.

Tähän huutoon nuo podcastit vastasivat kauniisti ja uusimmasta vanhempaan päin olen niitä kuunnellut. Ja ne ovat olleet oikein viihdyttävää ja mieluista kuunneltavaa, vaikkakin äänenlaatu ajoittain ollut vähän heikkoa.

Nyt valitettavasti, kun historiassa olen edennyt jonnekin castiin numero 64 tai 65 niin sitä ei enää löydykään (linkki vie nrj osoitteeseen)? Onko noita vanhempia casteja missään enää kuunneltavissa?

Ja tuohon jonkun kommenttiin, että Puhan jälkeen taso laskenut niin olen eri mieltä. Kun itse aloin kuuntelemaan uudemmista vanhempiin päin melkein sanoisin päin vastoin, joten kyseessä lienee lähinnä tottumiskysymys.

Toivottavasti podcastit jatkuvat tulevaisuudessakin.
Liittynyt: 17.06.2011
Pelaajacast 81 on eetterissä. Palautetta otetaan mieluusti vastaan.