Ladataan
FoorumitPalautePelaaja-lehti 169 lokakuu -palauteketju

Pelaaja-lehti 169 lokakuu -palauteketju

3 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 02.10.2008
Hurraa, lokakuun Pelaaja alkaa putoilla tänään tilaajien postiluukuista ja on myynnissä irtonumerona perjantaina! Yksi lehden näkyvimmistä jutuista käsittelee Destiny: Rise of Ironia, sillä toimitus pääsi matkaamaan Bungielle asti jututtamaan tekijöitä. Mukana myös Call of Duty XP -raportti sekä arvostelussa mm. kasapäin urheilupelejä.

Lehden sisällöstä saa jättää palautetta ja toiveita tähän ketjuun.
Poissa
Liittynyt: 02.10.2008
Ja heti alkuun oikaisu: PlayStation 4 Pro -artikkelin kuvatekstissä kirjoitimme virheellisesti, ettei Pro-mallissa olisi optisen audion liitäntää. Näinhän ei tietenkään asian laita ole, vaan liitäntä puuttuu Pron sijaan PlayStation 4:n uudesta pienemmästä Slim-mallista. Pahoittelemme tapahtunutta virhettä.
Poissa
Liittynyt: 11.10.2014
Korjaanpa siis omaan lehteeni mustekynällä... kas näin, kaikki hyvin.
A-P Knuutilan "Lataustauko" oli täyttä tavaraa ja Pyykkösen "Pyykkösessä" oli vähällä ettei mies raivoltaan tullut paperista läpi. Aivan loistavaa tekstiä, kylmiä faktoja pelimaailmasta. Johannan "Toimituksen kuulumiset" sen sijaan oli provokatiivinen.
Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
Poissa
Liittynyt: 27.04.2012
Level Up juttu oli aivan mahtava, nauroin oikeasti ääneen kun luin sitä, niin hienosti se kiteyttää monet nykypäivän peleihin liittyvät oikullisuudet Laughing out loud