Ladataan
FoorumitPelitEtsitkö peliä? Me autamme!

Etsitkö peliä? Me autamme!

94 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Muistelet hienoja kokemuksia jonkun pelin parissa menneisyydestäsi ja tahtoisit taas palata pelin pariin, mutta et millään saa mieleesi pelin nimeä? Kerro boardilaisille mitä pelissä oli, niin voimme toivottavati ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Olet miettimässä uuden pelin hankintaa, ja tiedät suunnilleen mitä haluat pelimekaniikoilta yms., mutta et osaa sanoa yhtään tiettyä peliä? Kirjoita mistä tykkäät niin annamme sinulle ehdotuksia! Jos on tiedossa jo vaihtoehdot, niin voit siirtyä Tulevat pelihankinnat, epäilyjä ja harkintaa -ketjuun.

Mr. Snakeleader taisi aloittaa ketjun aiemmilla boardeilla, mutta minä hyökkään tähän väliin kun näin että tarvetta on. Ei tarvitse Kysy ja vastaa -ketjua floodata pelikysymyksillä.

Lainaus käyttäjältä Burning+
Olisiko sellaista FPS-peliä olemassa jossa olisi RPG-elementtejä? Eli peli olisi puhtaasti FPS, mutta se olisi toteutettuna MMO:n kaltaisessa maailmassa (WoW, Runescape, jne.). Pelissä voisi vapaasti seikkailla ympäri maailmaa, siinä olisi erilaisia questeja, tyyliin tapa 10 normaalia sotilasta ja bossi päälle, tapa snipulla 10 snipua. Sitten olisi myös mahdollisuus pelata toisia pelaajia vastaan joillakin alueilla, kuten nyt normaalisti FPS-pelissä on tapana, olisi myös mahdollisuus pelata Co-op:ina questeja. Pelissä olisi myös mahdollisuus käydä kauppaa toisten kanssa, päivittää aseita, päivittää omia statseja, jne. Olisiko sellaista peliä olemassa?


Asian selvittikin jo appa-king ja Milkshake, sillä aioin ehdottaa täysin samaa. Borderlands.

Peli ei sisällä kyllä kuin 4 pelaajan yhteistyötilan, joskin pelaajat voivat taistella myös toisiaan vastaan. Mutta enempää pelaajia ei moninpeliin saa. Jos olet Diabloa koskaan pelannut, niin tämä kokemus on hyvin samankaltainen, FPS muodossa.

Käsittääkseni on kyllä myös olemassa jotain MMOFPS pelejä, mutta en ole täysin varma roolipelielementeistä...enkä tähän hätään keksi yhtäkään, mutta ehkä muut boardilaiset voi auttaa?
Käyttäjän kimmzero kuva
Poissa
Liittynyt: 18.10.2011
Nyt kun vihdoinkin pian saan (voitin, wuhuu..) ps3:n, niin pelejäkin pitäis alkaa ostelemaan, mut en ole vuosiin paljoakaan seurannut pelimarkkinoita, joten ehkä täältä voisin saada vinkkejä.
1. Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla.
2. GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.
3. Jotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.

Ehkä noilla pääsee alkuun tässä. Smile

Edit. Niin ja se Move-paketti tulee myös samalla, eli onko niille härpäkkeille jotain ehdotonta peliä, millä pääsis kokeilemaan, esim jotain kohdan 2 tai 3 tyylistä peliä?
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
Lainaus
1. Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla


Jos nyt hyvää sellaista etit, niin gt5 on paras ps3:lle (ainakin omaan makuun), jos ei niin onhan mm. dirt, wrc vaihtoehtoja, tai ehkäpä modnations

Lainaus
GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.


Voit aina kokeilla saint row third, tulee tänä vuonna muistaakseni tai uncharted-sarja

Lainaus
Jotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.
BATTLEFIELD 3! Ehdoton jos oikeata räiskintää haet. Jos et niin MAG pelistä löytyy yhä pelaajia. Molemmissa on mm. korjaajia ja medicejä, joten se ei ole samaa tusinaräiskintää COD:ien kanssa. Jos sneekkailu pelejä etit, niin suosittelen Sly trilogya tai/ja splinter cell trilogya.

Lussanan kaupan päälle, suosittelen erittäin paljon ostamaan koko uncharted-sarjan jos seikkailuu etsit.
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Lainaus käyttäjältä kimmzero
Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla

Lainaus käyttäjältä Moromopo+
gt5 on paras ps3:lle (ainakin omaan makuun), jos ei niin onhan mm. dirt, wrc vaihtoehtoja, tai ehkäpä modnations


GT5 tosiaan varma valinta jos realistisempaa ajelua kaipaa. Ehkä myös se yksi Need for Speed jonka nimeä en nyt millään muista. Realistisemmaksi koittivat sitä tehdä.

Modnation on hyvin kaukana etsimästäsi.

Lainaus käyttäjältä kimmzero
GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+
Voit aina kokeilla saint row third, tulee tänä vuonna muistaakseni tai uncharted-sarja


Saint's Row taas varma valinta. Sinullahan on hyvät tiedot jo! Mutta kiesus sentään, ei Uncharted ole millään tavalla GTA:n kaltainen!

Lainaus käyttäjältä kimmzero
LainausJotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+
BATTLEFIELD 3! Ehdoton jos oikeata räiskintää haet. Jos et niin MAG pelistä löytyy yhä pelaajia. Molemmissa on mm. korjaajia ja medicejä, joten se ei ole samaa tusinaräiskintää COD:ien kanssa.


Battlefield on hyvää perusräiskintää. Isoja kenttiä moninpelissä, jos sellainen kiinnostaa. MAGia keskinkertaisemmaksi ei voi mennä, sekin sisältää erikoisuutena vain suuren määrän pelaajia, eikä yksinpeliä ole.

MGS4 ja Splinter Cell uppoavat varmasti kommandoilusta intoutuville. Uudet Rainbow Sixit varmaan kelpaavat myös, vaan mitkä ovat nämä vanhemmat mistä mainitsit? Uusi Ghost Recon oli vissiin myös tuloillaan?

Puhelimella tässä parhaani mukaan vastailen, niin en kykene etsimään kaikkia tietoja mitä voisi.
Käyttäjän kimmzero kuva
Poissa
Liittynyt: 18.10.2011
Kiitti vastauksista!

NFS ei taida olla ihan mun juttu, mutta GT5 vai Dirt 3, siinä on vähän vertailtavaa vielä, sillä kyllähän tuollainen rallikin maistuisi ja pirun hyvältä näyttää, mutta GT on aina GT.

Saints row 3 ei videoiden mukaan ihan sillai säväytä kuin GTA 4 säväytti. Näitä tän kaltaisia ei taida olla oikeastaan muita kuin nuo kaksi sarjaa? GTA 5 tosin tulossa, mutta siihen menee varmaan aikaa ja jotain olis kiva alkaa hakata jo pian.

Tuo viimeinen kasti taitaa ollakin vaikein, sillä, no Battlefield 3 ei täysin ole hakemaani, vaikka uskomaton peli taitaa olla kyseessä, kuitenkin mieluummin kääntyisin noihin hiiviskely/kommando-pelien puoleen, kuin sotapeleihin. Rainbow Sixit joita olen pelaillut, on noita pelisarjan ensimmäisiä PC ja PS1 pelejä, eli "ykkönen" ja Rogue Spear. Mutta Vegas 2? Uusimpaa Splinter Celliä ei taida olla PS3:lle, joten... Vegas 2? Ja jos ainoana toisena vaihtoehtona olis Metal gear solid Rising (voi tosin olla muitakin mutta en ole vielä törmännyt), niin se ei vakuuta ihan vanhempien MGS-pelien tapaan, joita olen pelaillut (eli nuo vuosituhannen vaihteen pelit)...

Taitaa ollakin yllättävän vaikea valita vaan yhtä peliä jokaiselta alueelta... Ja hommaa vaikeuttaa sekin kun taidan vieläkin vähän liikaa elää noiden 10v takaisten pelien fiiliksissä, että mikä peli/sarja oli silloin suosikki. Laughing out loud Mut eiköhän tässä ole jo eteenpäin päässyt. Ehdotella saa lisää/kertoa mielipiteitä tähänkin ketjuun.
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
eiku splinter cell convitionia ole muka ps3:lle?? Tämähän on uusi tieto

sly on myös omalla tavallaan hiiviskely, meni ainakin mukiin yhä kun oli 13v ja splinter cell collectiin on myynissä psn suoressa (25€?), kuten myös moni muukin
ps. Nuo minun jälkeiset vaihtoehdot olivat suosituksia, joita kannattaa kokeilla, edes demon verran
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
Uutta startegia peliä haluaisin pelaa!

Lainaus
onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä?


Tuollaista siis haluaisin, mieluiten epä-online meininki, eli voi esim. split screen ja jonkin sortin tarina ja trophyt?

Löytyykö?
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Halo Wars tulee mieleen. Hyvin rajoitetusti löytyy kuvaamaasi vastaavaa strategiaa konsoleille...R.U.S.E oli sinulle ilmeisesti jo tuttu? Suosittelen kyllä testaamaan Civ Revolutionsia, sen kun saa nykyään varmaan suht edullisesti.

Red Alert 3 on yksi valinta, laadusta en osaa sanoa.

Kingdom Under Fire 2, Stormrise, World in Conflict ja Endwar kannattaa myös katsastaa.

No, kyllä niitä muutama on kuitenkin. En vain tosiaan osaa sanoa mistään tarkemmin, sillä omat strategiat pelaan tiatokoneella.
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
Wut, world in conflict saa ps3:lle? Minkä niminen peli siis ja mistä saa?
Poissa
Liittynyt: 04.03.2007
Lainaus käyttäjältä Moromopo
Wut, world in conflict saa ps3:lle? Minkä niminen peli siis ja mistä saa?


Kappas. Peruttu homma. Katselin netistä vain jotain listaa PS3 strategiapeleistä ja siellä sanottiin että World in Conflict. Ilmeisesti lista oli aika vanha...sry, olin puhelimella niin ei jaksanut täydellisesti asiaa tutkia.
Liittynyt: 07.10.2011
Lainaus
Moromopo

Uutta startegia peliä haluaisin pelaa!
Noh, eipä noita kauheasti ole. Tuosta Dempan listasta en ottaisi ainakaan Kingdom Under Fire 2:sta, sillä se ei kovin laadukas ole. Stormriseä, Endwaria ja Red Alert 3:sta saa kaikkia Gamestopista 10€:lla, joten hinta ei päätä huimaa. Voisit myös kokeilla Brutal Legendiä, sillä se sisältää paljon strategiaa ja sen moninpeli on pelkästään strategiaa.