Ladataan
FoorumitPelitAlan Wake - Tulkoon Valkeus!

Alan Wake - Tulkoon Valkeus!

42 vastausta [Uusin kirjoitus]
Poissa
Liittynyt: 01.02.2007

Lainaus
Alan Wake on suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä ja Microsoft Game Studiosin alun perin 2010 Xbox 360-pelikonsolille julkaisema toimintaseikkailu-lajityypin videopeli.
Alan Wake sijoittuu kuvitteellisen Bright Fallsin pikkukaupunkiin Yhdysvaltain luoteisosassa. Pelin päähahmo, kirjailija Alan Wake, kärsii kirjoittamisvaikeuksista ja saapuu kaupunkiin lomailemaan yhdessä vaimonsa Alicen kanssa. Alicen kadottua Wake joutuu keskelle painajaismaisia tapahtumia, jotka perustuvat kirjaan, jota hän ei muista kirjoittaneensa. Peli on rakenteeltaan ja tarinankerronnaltaan televisiosarjamainen.

WikiMEDIA @GT

Prequels - Esiosat
Alan Wake: Bright Falls: 'Oh Deer'
Alan Wake: Bright Falls: 'Time Flies'
Alan Wake: Bright Falls: 'Lights Out'

Henkilökohtaisesti Alan Wake on noussut alkupettymyksestä huolimatta yhdeksi suosikeistani äxboksin yksinoikeuspuolella, ja pelillä onkin vankka kannattajakuntansa ja on eräänlaisessa kulttimaineessa. Vaikka peli olikin toiminnallisempi kuin odotin niin jätti se silti erinomaisen maun suuhun loistavan kirjoituksensa ansiosta, ja pelin presentaatiossakaan ei ole suurempaa ongelmaa ja episodimainen rakenne toimi oikein hyvin. Peliin julkaistiin myös pari DLC episodia (The Writer & The Signal), jotka olivat mielestäni emopeliä huomattavasti parempia.
Täytyy vielä mainita, että pelin soundtrack on yksi kovimmista ikinä ja luo loistavasti tunnelmaa Alanin sekoiluille.
Jos et ole pelannut tätä Suomalaisen peliteollisuuden virstanpylvästä niin tee se ja anna rehellinen tuomiosi pelistä! (Plus, peliä saa nykyään parillakympillä, joten IT'S CHEAP!)Trailer

Lainaus
-This game is being developed as an independent entry that anyone can jump into and understand. It expands and broadens the world of Alan Wake, and contains much more information about the happenings after the first Alan Wake.

-Remedy says that the first game was combination of Stephen King and Lost while American Nightmare is in spirit of Tarantino’s From Dusk Till Dawn and Pulp Fiction.

-This game takes place away from Bright Falls and now is set in a city in Arizona. The developers wanted to go a classic American Route 66-type of location, and a huge change of pace from the original game.

-Wake is in Arizona as he is trapped in the Night Springs television series he wrote when he was younger. The game is said to reflect on Alan boarderlining between reality and fiction, and the thin line Alan Wake is treading and experiencing. Alan goes from episode to episode while caught in a war between light and darkness.

-To be released Q1 of 2012, the game is to be faster-paced and more action-focused than the original Alan Wake with it’s digital distribution method in mind. But this does not mean that the game is abandoning atmosphere and story or what makes Alan Wake what it is.

-The game is supposed to last for several hours, with bigger replayability than the original Alan Wake.

-One unlockable mode is known as, “Fight Till Dawn,” in which players are in an expansive arena and must fight waves of progressively tougher enemies while finding ammo and weapons around the various locations. Players win if they can survive until daybreak.

-Remedy confirms this will not be the last Alan Wake game, and that the sequel is definitely coming, but no details or specific release schedules.


Olen todella innoissani tästä julkistuksesta ja Route 66 henkinen miljöö sopii meikäläiselle paremmin kuin hyvin ja aiheesta saadaan revittyä varmaan hyvinkin paljon. Toivotaan että pelille käy "Unchartedit" ja saa paljon enemmän huomiota kuin ensimmäinen osa. Tietysti minua häiritsee, että peli on ladattava ja se herättääkin pelkoja myyntien puolesta, mutta toivon tämän olevan eräänlainen silta Alan Wake 2:lle, ja toisaalta ladattavat pelit ovatkin olleet viime vuosina todella korkealaatuisia ja usein parempia kuin AAA julkaisut.
Anywho, Bring on the hype Biaaatch!
Poissa
Liittynyt: 24.10.2011
En ole vielä ite kokeillut, mutta niin paljon on tuota peliä kehuttu, että kai se jossain vaiheessa on pakko pelata läpi. Vaikuttaa todella hienolta ja lisäarvoa antaa tietenkin se, että kyseessä on suomalaisen firman tekemä peli. Minun käsitykseni mukaan tämä oli aika suosittu peli ympäri maailmaa, joten kyllä sen läpipeluu taitaa olla pikku pakkokin jokaiselle itseään kunnioittavalle suomalaispelaajalle!
Poissa
Liittynyt: 07.10.2011
Alan Wake kannattaa ehdottomasti ostaa. Jos ei muuten niin ainakin suomalaisen peliteollisuuden tukemisen takia. Se on loistava peli. Tuo tuleva American Nightmare vaikuttaa ihan hyvältä ja toivottavasti ovat parantaneet animaatioita.
Poissa
Liittynyt: 07.10.2011
Ensimmäinen Alan Wake on oikeasti hyvä peli. Tunnelma on kohdillaan ja pelattavuus huippuluokkaa. Myöskin tarina oli mielenkiintoinen ja koukuttava. Oli periaatteessa juuri sitä, mitä Remedyltä odotinkin loistavan Max Payne 2:n jälkeen.

Jatko - osaa kohtaan isot odotukset.
Poissa
Liittynyt: 07.10.2011
Vasta tänä keväänä Alan Waken ostin ja pelasin läpi, ei kauheana kiinnostanut julkaisunsa aikoihin mutta pakkohan tämä oli tsekata. Yllätyin kuinka paljon pelistä pidin. Tunnelma oli mainio sekä maailma kuin sen ihmiset oli hyvin tehtyjä. Pelissä oli niin paljon hienoa viittauksia klassikko tv-ohjelmiin sekä elokuviin jotka saivat kauhu-fanin innostumaan vaan lisää pelistä.

Suurin heikkous taisi olla toiminnan määrä, tavallaan sitä ei ollut liikaa jotta olisin vaikkapa tylsistynyt siitä (kuten vaikkapa Unchartedeissa käy aina niin) mutta toivoin vain enemmän rauhallisia kohtia. Juuri alun rauhallisempi meininki onkin melkein parasta ennen kuin koko helvetti pääsee valloilleen. DLC:t on vielä pelaamatta läpi mutta varmana ne ostan kunhan ehdin. Tuleva XBLA peli kiinnostaa vaikken sen usko olevan pääpelin tasolla.
Poissa
Liittynyt: 05.03.2010
Itselle Alan Wake oli lähes päinvastainen kokemus kuin ketjun aloittajalle. Alussa olin fiiliksissä, mutta pelin taantuessa loppua kohden entistä enemmän toiminnan suuntaan peli muuttui yllätyksestä pieneksi pettymykseksi. DLC:t tarjosivat sitten lisää tätä yössä paukuttelua. Tunnelmassa kyllä onnistuttiin ihan hyvin.

Wake taisi olla vähän väliinputoaja. Kauhupelaajat karkoitti alhainen ikäraja ja toimintapelaajat pelin toimintapelejä hitaampi tempo. Gore ei olisi omasta mielestäni edes käynyt pelin luonteeseen ja liian usein muutenkin on kauhua tehty heittämällä siihen tonneittain sisäelimiä ja litroittain verta tunnelman sijaan.
Poissa
Liittynyt: 02.04.2010
Huhujenhan mukaan Alan Wake olisi tulossa Steamiin, ainakin mikäli NeoGafiin on uskominen. Kelpaisi kyllä, juuri myin boxin kun ainoa kiinnostava peli sillä oli juuri Alan Wake(t) joten mielellään sen Steamista ostaisi.
Poissa
Liittynyt: 13.12.2011
Itseltäni Alan Wake on valitettavasti jäänyt kokematta, koska en omista boksia. Onneksi meillä PS3-pelaajilla on kuitenkin Uncharted.
Poissa
Liittynyt: 08.01.2011
Tuo American Nightmaren traileri oli kyllä melkoista nannaa. Vaikuttaisi siltä, että Remedy väsää toiminnallisempaa settiä originaalin lisäsisällön hengessä. Koko Mr. Scratch -kama oli dlc:n kantava voima ja pelaan mielelläni kokonaisen pelin aiheen tiimoilta. Aseitakin on näemmä lisää ja animaatiot vakuuttavampia kuin alkuperäisen kivikasvot. Toivottavasti myös räiskintämekaniikka on saanut osakseen pientä viilausta.

Alan Wakessa oli kieltämättä hieman liikaa toimintaa, mutta mielenkiintoinen tarina ja loistava tunnelma nostivat omat fiilikset kattoon viimeistään parissa viimeisessä episodissa. Toivottavasti jatkoa nähdään viimeistään seuraavan boksin julkaisupeleissä *vink* *vink*
Poissa
Liittynyt: 06.08.2009
Lainaus käyttäjältä Kassu+
Huhujenhan mukaan Alan Wake olisi tulossa Steamiin, ainakin mikäli NeoGafiin on uskominen. Kelpaisi kyllä, juuri myin boxin kun ainoa kiinnostava peli sillä oli juuri Alan Wake(t) joten mielellään sen Steamista ostaisi.


Alan Wake Confirmed for PC
The nightmare jumps platforms in early 2012.

PC-versio sisältää "The Signal" ja "The Writer" DLC-paketit. Gimme a "hell", gimme a "yeah" HELL YEAH! Ostan pelin kansineen jos vain mahdollista, mutta digitaalinen versiokin kelpaa vallan mainiosti.
Poissa
Liittynyt: 24.12.2010
OSTOON! Kyllä on pakko ostaa, kun boxilla missasin.