Ladataan

Uutinen: Yhden miehen kuvankaunis 2D-seikkailu Dust: An Elysian Tail sujahtaa nyt taskuunkin

11.10.2015
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Pääasiallisesti yhden miehen käsialaa ollut toimintaseikkailupeli Dust: An Elysian Tail on julkaistu jälleen yhdelle uudella alustalle. Pelin viimeisin aluevalloitus on iOS, jolla Dustia on tästä viikosta asti päästy pelaamaan 5,99 euron hintaan.

– Tämä on ollut helposti haastavin käännös, jonka olen tehnyt, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Minusta on tullut suuri mobiilifani ja olen aina miettinyt, että olisi siistiä tuoda näinkin mittava peli iOS:lle, pelin luoja Dean Dodrill kertoi Dustin Facebook-sivuilla.

Jo aiemmin Dustia on ollut mahdollista pelata Xbox 360:llä, PlayStation 4:llä ja pc:llä. Peli debytoi alkujaan Microsoftin vanhemmalla kotikonsolilla Dodrillin työstettyä sitä kolme ja puoli vuotta. Dust herätti Microsoftin mielenkiinnon vuonna 2009, kun Dodrill voitti pelillään ohjelmistojätin järjestämän Dream Build Play-kilpailun. Dodrill oli aiemmin ollut ammatiltaan kuvittaja ja animaattori, mutta hän opetteli muun muassa ohjelmoinnin jalon taidon juurikin Dustia varten.

Lähde: Dust: An Elysian Tail (Facebook)

3 kommenttia

11.10.2015 21:09
Loistava peli kyllä ja hyvä vain, että saa yhä enemmän yleisöä. En vain taaskaan ole yhtään varma, miten tämä toimii mobiililla kosketuksen kautta.
Picture of zappah
11.10.2015 22:21
Parhaimpia pelaamiani pelejä. Loistava tunnelma!
Picture of onnistunyt
14.10.2015 00:34
Loistava peli jota voin suositella kaikille 2D-toiminnan ystäville. Itse pelasin PC:llä ja kyseisen pelin PC-porttaus on myös todella hyvin tehty. On äärimmäisen vaikuttavaa, miten peli on suurimmilta osin (äänipuolta lukuun ottamatta) yhden ihmisen tekemä. Jatko-osaa odotan suuresti, vaikka oletan että siihen menee vielä jonkin aikaa.
Picture of BlueShell