Ladataan

Uutinen: Vampyyrit imeskelevät hurmetta The Sims 4:ssä vielä tässä kuussa

11.01.2017
Kirjoittanut: Jukka Moilanen

The Sims 4:n pelaajille on tarjolla saa uutta sisältöä vielä tämän kuun aikana.

Reilun kahden vuoden ikäinen elämäsimulaatiopeli saa kalvakoita tulokkaita Vampyyrit -lisäsisältöpaketista. Vampyyrit-paketti tuo nimensä mukaisesti The Sims 4:ään vampyyreja, jotka imeskelevät hurmetta naapureistaan tai vaikkapa kasvatettavista hurmehedelmistä. Paketin mukana tulee uusia vaihtoehtoja Sim-hahmojen luontiin sekä vampyyriteeman ympärille suunniteltu Forgotten Hollow -maailma, jossa yö kestää tavanomaista pidempään.

The Sims 4:n Vampyyrit-paketti julkaistaan 24. tammikuuta.

Lähde: EA

3 kommenttia

11.01.2017 09:50
Sisältöönsä nähden Simsin laajennukset on ryöstö kirkkaassa päivän valossa. Isukin tietysti pakko ostaa kun Liisa 7v haluaa.

[x] Olen robotti
Picture of Audiovarmennus
11.01.2017 14:44
Lainaus käyttäjältä Audiovarmennus
Sisältöönsä nähden Simsin laajennukset on ryöstö kirkkaassa päivän valossa. Isukin tietysti pakko ostaa kun Liisa 7v haluaa.

[x] Olen robotti

Jep ja taas odottelevat kieli pitkällä koska ne peruslaajennukset, kuten Lemmikit tuodaan maksullisina lisäreinä sarjaan jo neljättä kertaa.

Kohtalaisen huvittavaa muuten tämä poliittinen korrektius. "Hurmeesta" tai englanniksi "plasmasta" voidaan kyllä puhua, mutta verta ei voida mainita edes vampyyrilaajennuksessa. En tiedä olisiko sitten vereen viittaaminenkin jo johtanut korkeampaan ikärajaan vai onko tämä ihan EA:n oma peliliike. Jännä kuitenkin, että suomessa hurme ja veri ovat joka tapauksessa synonyymejä, joten vähän erikoista korvata sana vain vähemmän käytetyllä vastineella. Kai oletus on, että Liisa, 7, ei tuollaisia sivistyssanoja ymmärrä, eikä siis saa pelin perusteella ideaa lähteä rei'ittämään Eino-Petterin, 8, kaulavaltimoita.

Toisaalta kiertoilmaisut kyllä kuuluvat vähän sarjan historiaan: Seksikin taisi olla jo aikanaan "pelehtimistä".
Picture of Haerski
12.01.2017 15:34
ite lopetin jo The Sims 4:n pelaamisen ja siirryin takaisin sims 3:een. paljon parempi! Varsinkin kun asentaa Nraas Story Progression modin! ja muita Nraas modeja.
Picture of Gta IV