Ladataan

Uutinen: Star Wars Battlefront 2 oli E3:n voittaja YouTubessa

19.06.2017
Kirjoittanut: Jukka Moilanen

EA DICEn Star Wars Battlefront 2 oli viime viikolla järjestettyjen E3-messujen suosituin peli, YouTube on paljastanut.

YouTuben katselutilastojen perusteella Star Wars Battlefront 2 oli E3:n seuratuin julkaisu yli 200 esillä olleen nimikkeen joukosta. Tilasto kattaa kaikki peliin liittyvät videot virallisesta pelikuvasta fanien reaktiovideoihin. Star Wars Battlefront 2:n traileri oli myös E3:n katsotuin traileri yli 7,9 miljoonalla katselukerrallaan.

E3:n suosituimpien pelien viisikkoon ylsivät YouTuben tilastoissa myös Ubisoftin Assassin's Creed Origins, EA:n FIFA 18, Activisionin Call of Duty: World War II sekä Sonyn God of War. Virallisten trailerien katselutilastoissa toisen sijan nappasi Nintendon Super Mario Odyssey 5,5 miljoonalla katselukerrallaan. Muutamaa päivää Star Wars Battlefront 2:ta myöhemmin esitelty Super Mario Odyssey onkin jo ehtinyt kivuta Battlefront 2:n ohi katselukerroissa. Kolmanneksi katsotuin oli Marvel's Spider-Man, joka oli esillä Sonyn lehdistötilaisuudessa.

Lähde: YouTube

2 kommenttia

19.06.2017 16:28
Omalle itselle ehdoton voittaja oli Beyond good & evil 2.
Picture of Heppulinen
20.06.2017 15:31
Voittaja? En tiennyt että pelimessut on kilpailu. Itse vain katselin mielenkiintoisia julkistuksia ja lisäilin ne kiinnostavimmat ylös listoille että muistaa seurailla ovatko vielä julkaisun aikaan oston arvoisia.
Picture of zappah