Uutinen: Reilu tunti pelikuvaa Rise of the Tomb Raiderin PlayStation 4 -versiosta

05.10.2016
Kirjoittanut: Jaakko Herranen

Square Enix esitteli Rise of the Tomb Raiderin PlayStation 4 -versiota reilun tunnin kestäneen suoratoistolähetyksen verran.

Japaniksi puhutussa lähetyksessä pelaillaan Rise of the Tomb Raiderin kampanjan alkutaipaletta. Hyytäviin maisemiin päätynyt Lara Croft ehtiikin tunnin aikana esitellä kiipeilytaitojaan toinen toistaan kiperämmissä tilanteissa.

Rise of the Tomb Raider julkaistiin Microsoftin alustoilla noin vuosi takaperin. PlayStation 4:llä 20 Year Celebration -lisänimen saanut paketti sisältää kaiken vuoden aikana ilmestyneen materiaalin lisäksi täysin uuden Blood Ties -laajennuksen. Päästäänpä Lara’s Nightmare -osiossa puolustamaan Croftin kartanoa zombi-invaasioltakin. Kaikki uudenkarhea sisältö saapuu myös pelin Xbox- ja pc-versioihin.

Crystal Dynamicsin kehittämä Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration julkaistaan PlayStation 4:llä lokakuun 11. päivä. Pelaaja arvioi Rise of the Tomb Raiderin Xbox One -version peräti yhdeksän pisteen arvoiseksi.

Lähde: DualShockers

6 kommenttia

05.10.2016 17:08
Kyllä uudet tomb raiderit voittaa vanhat helposti.koska vanhat oli tosivaikeita.
Picture of velor87
05.10.2016 15:15
Mahtavaa että Sony ottaa ilon irti uusimman Tomb Riderin Microsoftin kahleista vapautumisesta. Eivät jääneet tuleen makaamaan vaan markkinoivat PS4-versiota täytenä kokemuksena. Tätä julkaisua on odotettu, edellinen sarjan osa tuli pelattua aikanaan PS3:lla heti julkaisussa. Odotan tältä peliltä Uncharted+Last of Us-tasoista toimintaa!
Picture of Anazooni
05.10.2016 16:22
Ei tämä foorumi ole muutenkaan netin hehkeimpiä, joten eiköhän täällä saa kirjoittaa niin hyvin (tai huonosti) kuin kukin vain tahtoo...
Picture of Sundance Kid
05.10.2016 16:35
Palautetaanpas keskustelu takaisin raiteille taikasaksilla. Henkilökohtaisuuksiin menemisen voisi lopettaa noin niinku nyt. Kiitos.

- Ville
/Päätoimittaja
Picture of Ville Arvekari
05.10.2016 16:42
Taas sitten "pieni" pätkä pelikuvaa. En ymmärrä edelleenkään että miksi pitäisi katsoa noin pitkää videota pelistä kun ne tärkeimmät asiat saa selville muuallakin ja voi sitten kokea tuonkin tunnin itse pelaamalla. Mutta jokainen tavallaan, itse en myöskään katso mitään Let's Playta tai vastaavia.

Mitä peliin tulee: ennakkotilattu. Itsellä on kyllä Onekin mutta tietenkin ostan aina sen "gotymman" version mikä vain mahdollista saada. Mikäli hieno käsitteeni ei aukea, niin version, jossa on eniten sisältöä ja mieluusti vieläpä oikeasti siellä levyllä asti.
Picture of zappah
06.10.2016 12:06
Lainaus käyttäjältä velor87
Kyllä uudet tomb raiderit voittaa vanhat helposti.koska vanhat oli tosivaikeita.

No ei se kyllä niistä huonomoia pelejä tehnyt, päinvastoin jos jotain. Tomb Raiderilla vain kesti älyttömän kauan päästä siitä alkuperäisestä 1990-luvun puolenvälin konseptistaan. Joten sarja tuntui pitkään vanhalta, koska se oli.
Picture of snaketus