Ladataan

Uutinen: Pokémon GOn moninpeliuudistukset aloittivat tulonsa peliin

23.06.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Pokémon GOn uusi moninpelikeskeinen sisältö on alkanut ilmaantua ensimmäisten pelaajien saataville. Pelistä löydettävissä on nyt siis esimerkiksi uusittuja salitoimintoja kuin myös raid-otteluita.

Aivan täysin kaikkien saatavilla uudet toiminnot eivät vielä ole saapuneet. Kehittäjä Nianticin mukaan raid-taisteluihin osaa voivat ottaa nimittäin vain tason 35 saavuttaneet pelaajat, minkä lisäksi ne tapahtuvat vielä vain tietyillä saleilla. Tämän pitäisi höllääntyä kuitenkin vielä "lähipäivien" aikana.

Näillä näkymin uusi raid-ominaisuus tuo peliin ajan myötä viimein myös siihen kovasti odotetut legendaariset taskuhirviöt. Niantic ei ole kuitenkaan puhunut vielä julkisesti laajemmin kyseisten hirviöiden toiminnasta.

Lähde: Pokémon GO (Twitter)

3 kommenttia

24.06.2017 09:55
No, meikäläinen on nyt tasolla 34, kiitos Solstice-eventin, eli en voi ottaa osaa vaikka löydänkin tälläisen paikan. Jos seuraava event toisi universaalin 2x kertoimen, niin sen jälkeen varmasti olisin tarvittavalla tasolla.
Picture of Brutal1ty
24.06.2017 10:56
Jos tämän olisi tiennyt ennakkoon, niin olisin voinut grindata koko kesän. Harmi myös, että kaikki kaverit on eri tiimeissä. Sad
Picture of Sundance Kid
24.06.2017 15:12
No niin. Tänään sitten "raidit" avautuivat 25> levelisille. Hyvin toimii ja hauska uudistus! Sääli, että raid-passeja (raid-ottelu vaatii) saa vain yhden päivässä ilmaiseksi.
Picture of Celoril