Ladataan

Uutinen: Päivitetty: Entinen Sony-pomo siirtyy Microsoftille

13.03.2012
Kirjoittanut: Paavo Niskala

Microsoft on tarkentanut Phil Harrisonin roolia Microsoftilla. Yhtiö tähdentää, ettei Harrisonin siirtyminen Microsoftille liity millään tavalla Peter Molyneuxin lähtöön. Harrison johtaa Euroopan Microsoft -studioiden organisaatiota ja vaikuttaa laajemmalla skaalalla Euroopan liiketoimintaan Chris Lewisin kanssa.

Peter Molyneuxin jatkajaksi Lionhead Studiolla ilmoitettiin sen toimitusjohtaja Mark Webley.

Korjaus koskee eilen 13.3.2012 julkaisemaamme uutista:

PlayStationin puhemiehenä pitkään tunnettu Phil Harrison korvaa Peter Molyneux'n Microsoftin eurooppalaisten pelistudioiden johdossa, GamesIndustry uutisoi.
Sivusto perustaa tietonsa lukuisiin lähteisiin ja odottaa Microsoftin vahvistavan tiedon vielä myöhemmin tänään.
Harrison ehti ennen vuotta 2008 tulla tutuksi lukuisista lehdistötilaisuuksista. Hän johti tuolloin Sonyn pelistudioita ympäri maailman, kunnes siirtyi Atarin leipiin. Sieltä hän loikkasi edelleen vuotta myöhemmin Gaikaille.
Peter Molyneux'n siirtymisestä itsenäisen 22 Cans -studion hommiin tiedotettiin puolestaan viime viikolla.
Microsoftilla on Euroopassa tiettävästi kolme pelistudiota: Fablesta tunnettu Lionhead Studios, Kinect-pelejä viime vuosina tuottanut Rare ja julkistamattomia projekteja takova MGS Soho.
Lähde: GamesIndustry

6 kommenttia

13.03.2012 17:36
niin ja kymmenen salaista studiota ympäri mannerheimin katua...
Picture of Moromopo
13.03.2012 18:06
Harrisonin Phil oli aikoinaan niitä pidetyimpiä Sony-miehiä. Varmaan monella jäänyt miellyttävä mielikuva hänen LittleBigPlanet-hehkutuksistaan ja muista. Mielenkiintoista nähdä, mitä saa aikaiseksi Microsoftilla, vaikka tuo Euroopan-studioiden johtoasema nyt ei hirvittävän hohdokkaalta vaikuta nykyisellä studioportfoliolla. Toisaalta, onhan heillä hyviä yhteistyökumppaneita Euroopassa, kuten esimerkiksi Remedy ja Crytek.
Picture of Paavo Niskala
13.03.2012 18:17
kuka on parempi vastus sonylle kuin sonyn entinen pomo joka tietää sonyn likaiset konstit Wink
Picture of frozen
13.03.2012 20:25
Eiiiii...
Picture of MiroTheGamer
13.03.2012 21:35
Njooh.. Vähän seiskamaista uutisointia kun ollut kuitenkin muualla välillä ja sen kautta voisin itkeä kuinka otsikko johtaa harhaan kun siitä otaksuu helposti hypyn tapahtuvan vain näiden kahden yhtiön välillä. Jaah, itkinkin jo, hups Laughing out loud

Lainaus käyttäjältä Moromopo
niin ja kymmenen salaista studiota ympäri mannerheimin katua...


What? Laughing out loud
Picture of zappah